Shape undertøj

Shape undertøj er i dag mange ting. Det begrænser sig ikke længere til et par højtaljede trusser med maveopstrammende effekt. I dag kan du får hjælp til at forme kroppen, nøjagtig som du ønsker det fra bryst til knæ. Læs her om vores tre forskellige mærker.

  

Cette Shape Undertøj

Cette er en anerkendt trikotagefabrik og producent af shape undertøj, hvis historie går mere end 60 år tilbage. Cette henvender sig til de mest krævende forbrugere med deres shapewear med henblik på at give øget selvsikkerhed til elegante kvinder.

Udover at tilbyde vores kunder nogle helt fantastiske strømperbukser med shapeeffekt fra Cette, tilbyder vi også inden for kategorien shape undertøj følgende shape bukser – eller shape shorts, om du vil:

Shapewear shorts i farven sort

Shapewear shorts i farven nude

Trinny & Susannah – Kendt fra TV

Det kendte TV-makkerpar Trinny & Susannah, der blev kendt for programserien ’What not to wear’, har de seneste år i samarbejde med Cette lavet en række produkter, der hjælper kvinder med at forme kroppen med henblik på at øge deres selvværd.

Blandt vores Shape Undertøj fra Trinny & Susannah finder du et velassorteret udvalg af forskellige modeller med hver deres problemløserfunktion:

Højtaljede trusser med ben i sort og nude

Slankedragt (som nederdel) i sort og nude

Bodystockings uden ben i sort og nude

Shapewear bodusuit med ben i sort og nude

Højtalje underkjoler i sort og nude

Slanketop i sort, perlegrå og blåsort

Se mere om, hvordan Trinny & Susannah blandt andet hjælper kvinder med deres problemområder ved hjælp af shapewear på deres YouTube kanal, og læs mere om Trinny og Susannah og mine personlige favoritter blandt deres udvalg af Shape undertøj i artiklen nederst på siden her. Og bliv klogere på, om du skal vælge en bodystocking uden ben eller en bodysuit med ben i artiklen her.

Naomi & Nicole – Sømfri Shape Undertøj

Ifølge Naomi & Nicole selv, laver de behagelige og funktionelle produkter, der er innovative i deres design. Stof og design er flot og moderne. Deres kanter er sømfri og med silikone, så de bliver, hvor de skal.

Blandt vores Shape Undertøj fra Naomi & Nicole finder du to af deres absolut bedste modeller:

Højtaljede Shapewear trusse i sort og nude

Sporty Shapewear top i sort og nude  

Se hele vores udvalg af Shape Undertøj her!

Du kan desuden læse mere i artiklen ’Shapewear’, om den korte vej til flad mave, stramme lår og baller, og om hvilke modeller du skal gå efter, hvis du er på udkig efter shapewear i str. 48-62 i artiklen ’Plus size Shapewear’. Hvis du stadig er i tvivl, om hvilket mærke eller model shape undertøj, der vil gøre sig bedst i forhold til netop dine udfordringer, er du altid velkommen til at ringe til mig. Du finder mine kontaktoplysninger her!