Content protected by Whocopied.me

Om Faktiskpraktisk

Jeg holder af hverdagen – og jeg samler på de gode af dem.

Hej, jeg hedder Helle, og det er mig, der har Faktiskpraktisk. Jeg bor sammen med min mand og vores tre piger i et hus på landet i midtjylland.

Jeg har altid elsket praktiske løsninger på problemer, og samlet på ting, der kan spare tid og gøre hverdagen lettere med mindre bøvl og mere overskud til det, der er vigtigt. 

De bedste produkter til din hverdag

Jeg vil have den bedst mulige hverdag. Derfor kan du finde ting i min webshop, som hjælper dig eller andre. Du kan købe gaver og ting til dig selv, som bliver brugt igen og igen, fordi de virker og løser små og store problemer af praktisk art.

Det kan være strømper, der passer godt på dine fødder og fjerner lugten af sved, shapewear, sømløst undertøj, en organizer, der holder styr på indholdet i tasken, eller en sovemaske i silke, så du rigtig kan slappe af og lukke alt andet ude. Smarte og praktiske ting til forskellige behov og ønsker.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg håber, at du har lyst til at gå på opdagelse i min webshop. Hvis der mangler lige den ting, der vil gøre din dag lettere, så ring eller skriv til mig. Så skaffer jeg det, du har brug for. 

Vi alle kan få en bedre hverdag, hvis vi vil. Og jeg glæder mig til at give dig tips og ideer til mere tid, overskud og praktiske løsninger på problemer. 

Husk: Dagen i dag er den første dag i resten af dit liv. - Brug den til at være god ved dig selv!

Mange hilsner,

Helle