Om Faktiskpraktisk

Jeg holder af hverdagen – og jeg samler på dem.

Hej, jeg hedder Signe, og det er mig, der har Faktiskpraktisk. Jeg er 50 år gammel, og jeg bor sammen med min familie og vores lille hund i et gammelt hus på Amager.

Jeg har altid elsket praktiske løsninger på problemer, og samlet på ting, der kan spare tid og gøre hverdagen lettere med mindre bøvl og mere overskud til det, der er vigtigt. For eksempel hopper jeg med stor begejstring i godt shapewear, når jeg skal skrue mig ned i min nye kjole. Og bambussengetøj, det virker bare, når man kan have tendens til svedeture om natten.

De bedste produkter til din hverdag

Jeg vil have den bedst mulige hverdag. Derfor kan du finde ting i min webshop, som hjælper dig eller andre. Du kan købe gaver og ting til dig selv, som bliver brugt igen og igen, fordi de virker og løser små og store problemer af praktisk art.

Det kan være strømper, der passer godt på dine fødder og fjerner lugten af sved, shapewear, sømløst undertøj, en organizer, der holder styr på indholdet i tasken, eller en Contigo termokop, der ikke spilder, når den rasler rundt i tasken eller på bilsædet. Smarte og praktiske ting til forskellige behov og ønsker.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg håber, at du har lyst til at gå på opdagelse i min webshop. Hvis der mangler lige den ting, der vil gøre din dag lettere, så ring eller skriv til mig. Så skaffer jeg det, du har brug for. Jeg har fået mange henvendelser om hjælp til søvnproblemer. Og derfor har jeg også startet Soveshop.dk, som fokuserer på, hvordan man falder let i søvn og sover bedst muligt.

Vi alle kan få en bedre hverdag, hvis vi vil. Og jeg glæder mig til at give dig tips og ideer til mere tid, overskud og praktiske løsninger på problemer.

Mange hilsner,

Signe

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!
Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.
Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.