Om os

Jeg hedder Signe, og det er mig, der har faktiskpraktisk. Jeg er 47 år gammel, og jeg bor sammen med min familie og vores lille hund i et gammelt hus på Amager.

Jeg samler på gode hverdage

Jeg har altid elsket praktiske løsninger på problemer og samlet på ting, der kan spare tid og gør hverdagen lettere med mindre bøvl og mere overskud til det, der er vigtigt. For eksempel hopper jeg med stor begejstring i godt shapewear, når jeg skal skrue mig ned i min nye kjole. Og bambussengetøj, det virker bare, når man kan have tendens til svedeture om natten.

Jeg vil have den bedst mulige hverdag. Og de ting, som jeg har fundet frem til hjælper mig, dem har jeg samlet her i Faktiskpraktisk. Derfor kan du få gaver og ting til dig selv, som bliver brugt igen og igen, fordi de virker og giver dig genveje uden om ting, der irriterer.

Det kan være strømper, der passer godt på dine fødder og fjerner lugten af sved, sømløst undertøj, en organizer, der holder styr på indholdet i tasken, eller hvad med en Contigo termokop, der ikke spilder, når den rasler rundt i tasken eller på bilsædet?

Kig rundt og hvis der mangler lige den ting, der vil gøre din dag lettere, så ring eller skriv til mig. Så skaffer jeg det, du har brug for.
Jeg ved, at vi alle kan få en bedre hverdag, hvis vi vil. Og jeg glæder mig til at give dig tips og ideer til mere tid, overskud og praktiske løsninger på problemer.

Dejligt, du er her!

Signe