Blackspade

Blackspade har specialiseret sig i at fremstille nattøj, undertøj og sportstøj i materialet Modal. Modal er lavet af fibre fra bøgetræer og har blandt andet de fordele, at storret hodler pasformen og farverne rigtig godt samtidig med, at materialet er blødt og behageligt mod huden. 

Blackspade er et tyrkisk firma, der har et meget bredt udvalg og særdeles lave priser i forhold til den kvalitet, deres produkter er i.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.