Shewee

Shewee er et engelsk mærke, der har opfundet en række praktiske produkter. Og de er først og fremmest kendt for  produktet "Shewee", der er navngivet efter firmaet.

Hvad er en Shewee?

En Shewee er et kort og praktisk rør, der er formet efter kroppen og som hjælper kvinder med at stå op og tisse. - Det er blandt andet en fordel, hvis der er ulækre toiletter, eller man er til festival eller på vandretur.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.