Naomi & Nicole

Fra Naomi & Nicole har vi blandt andet de højtaljede opstrammende trusser og toppe.

Hos Faktiskpraktisk mener vi, at shapewear er fantastisk. Ikke fordi, vi mener, at kvindekroppen skal gemmes væk, eller fordi vi mener, at den skal leve op til bestemte kropsidealer, men fordi shapewear giver dig muligheden for at skjule dét ved din krop, du ønsker at skjule. Vi sælger shapewear trusser og en top fra mærket Naomi & Nicole, som er komfortabelt, opstrammende og slankende shapewear i blødt og behageligt materiale. 

Shapewear til både hverdag og fest

Mange former for shapewear er ubehageligt og uudholdeligt at have på og bruges derfor kun, når det er absolut nødvendigt og så sjældent som muligt. Dette gør sig ikke gældende for shapewear fra Naomi & Nicole, som vi sælger hos Faktiskpraktisk. Naomi & Nicoles shapewear er så behageligt, at det giver dig lyst til at anvende det i alle situationer og hver eneste dag året rundt, uanset om det gælder hverdag eller fest.

Trusser fra Naomi & Nicole

Vi sælger to former for trusser fra Naomi & Nicole, som har det til fælles, at de er sømfrie og har Wonderfuld Edge silokone i kanten, som gør, at de ikke kravler op bagi. Vores høje shapewear trusse virker opstrammende og strammer maven ind, mens vores bløde trusser er sømfri og derfor er yderst behagelige at have på. Den høje opstrammende trusse strammer virker udglattende og er derfor ideel at bære under en stram kjole eller top, mens de bløde trusser er ideelle, hvis du ønsker trusser, der bliver siddende, hvor de skal, uanset hvad du foretager dig.

Trusserne er produceret på en måde, der giver en god pasform, som holder dem på plads, og som ikke bliver slap med tiden. Dette betyder, at du vil få glæde af trusserne fra Naomi & Nicole gang på gang, og at de er et køb, du ikke vil komme til at fortryde.