Trinny & Susannah

Noget af det mest effektive og behagelige shapewear, du kan få, er fra Trinny & Susannah. En del af hemmeligheden ligger i vævningen, som giver deres shapewear en kvalitet, der ligger over alt andet, jeg har prøvet. Det holder hvad det lover - igen og igen og igen! Og den af grundene til, at det er det mest solgte kvalitets shapewear.

Trinny og Susannah hjælper selvtilliden, kroppen og det gode udseende på vej

Trinny og Susannah er to engelske kvinder, der har en mission. Det er at få alle kvinder til at have det bedre med deres krop og med sig selv. De går efter at lære kvinder at lære at elske sig selv, at se bedre ud og at få en ny følelse af selvtillid og selvværd, som kan ses på kroppen.

De fandt sammen i 1994, hvor de begyndte at skrive fast om mode og skønhed i den engelske avis The Daily Telegraph. Det gjorde de i 7 år. Deres TV show, som startede på BBC, begyndte i 2000 og er blevet set af flere end 20 millioner kvinder i 31 lande, blandt andet i Danmark.

Få en flad mave med tøj der slanker

Trinny & Susannah står for shapewear af den bedste kvalitet. Deres shapewear kan trylle med enhver krop ved at gøre maven mere flad, stramme lårene og markere taljen. Det er et af de bedst sælgende produkter inden for shapewear, som er tøj der slanker, og du kan købe det her på Faktiskpraktisk. Mærket Trinny og Susannah tilbyder en række produkter inden for shapewear.

Jeg bruger selv deres tøj til at få en flad mave og stramme omkring mine brede hofter, og jeg har valgt de mest effektive, praktiske og behagelige produkter fra Trinny & Susannah her til Faktiskpraktisk. Mine egne to favoritter er:

  • The Magic Shaping Tight. Det er strømpebukser der giver flad mave og løfter, former og strammer numsen og omkring hofterne. De er antistatiske, så din kjole eller nederdel sidder ordentligt udenpå.
  • The High Waster. Det er effektive shapewear trusser, der kan bruges til såvel bukser som nederdel og kjole. De slanker diskret maveområdet og bliver hvor de skal hele dagen.

Shapewear fra Trinny & Susannah er til kvinder i alle aldre og størrelser: Tynde kvinder bruger lige så ofte shapewear som buttede og store kvinder. Og shapewear hjælper også kvinder, der har sygdomme, hvor de nemt ophober vand bestemte steder i kroppen - det gælder for eksempel for personer med diabetes eller sukkersyge, som det også kaldes.