Sikker betaling

Du kan være helt tryg, når du handler online på Faktiskpraktisk.dk.

Betaling med kort

Det er meget sikkert at betale med kort på faktiskpraktisk.dk. For det første er der særdeles høje sikkerhedskrav til danske netbutikker, og for det andet er Faktiskpraktisk godkendt af de store danske betalingsfirmaer Nets og Teller til at modtage online betaling.

Betaling via kort sker gennem ePay, som er en af de førende betalingsgateways i Norden. Betalingen går over en krypteret forbindelse, der er certificeret efter standarden PCI, der har flere end 200 sikkerhedspunkter. Det betyder, at du kan føle dig helt tryg, når du betaler for dine varer med betalingskort på Faktiskpraktisk.dk.

Vi trækker først pengene på dit kort, når vi har pakket og sendt din bestilling fra vores lager. Du får en e-mail fra os med en ordrebekræftelse, så snart vi modtager din bestilling og igen, når vi sender dine varer af sted til dig.

Alle oplysninger om din betaling bliver krypteret

Du skal ikke være nervøs for dine data, når du handler hos os, for vi sender kun data om beløb videre fra vores webshop til betalingssystemet. Alt vi sender via ePay bliver krypteret, så man ikke kan tyde oplysningerne.

Bankoverførsel

Du er velkommen til at betale via bankoverførsel. Du overfører til vores konto i Danske Bank med registreringsnummer: 3409 og kontonummer: 0011703739. Bankerne er underlagt meget skrappe sikkerhedskrav fra både den danske stat og EU, så her kan du også føle dig helt tryg.

Betaling via MobilePay

Du er velkommen til at betale via mobile pay til telfonnummer: 21 37 23 78. 

EAN-faktura - for offentlige institutioner

Hvis du bestiller fra en offentlig virksomhed/institution med EAN-faktura, så skal du udfylde navn på virksomheden/institutionen, medarbejdernavn og EAN-nummeret. Så sender vi en elektronisk EAN-faktura, så snart, vi har sendt din bestilling af sted til dig.