Betingelser

BETINGELSER

Når du handler på Faktiskpraktisk, handler du med faktiskpraktisk.dk og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster 39,- og der er fri fragt på ordrer over 399,-. Fragt uden for Danmark koster 80 kr.

Alle bestillinger kan leveres til døren, hvis du ønsker det. Så skal du bare skrive det under bemærkninger. - Skriver du ikke noget, leverer vi til den nærmeste pakkeshop, så du kan hente pakken, når det passer for dig.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på Faktiskpraktisk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. - I Faktiskpraktisk.dk giver vi dig længere tid, så du har 30 dages returret, når du handler hos os. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk også, at du selv skal betale returfragten. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand. Det er en god idé at sende varerne som en pakke, så du får værdien dækket, hvis den ikke kommer frem.

Du kan ikke returnere sengetøj, som vi har syet specialt for dig i de mål, du ønsker. 

Når du returnerer varen, skal den sendes til:
faktiskpraktisk.dk
Luganovej 24
2300 København S
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 dages leveringstid. Hvis det haster for dig at få varen, så skriv det, eller ring til os på 21 37 23 78.

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Du kan også overføre til bankkonto 3409 0011703739 i Danske Bank eller betale via MobilePay til telefonnummer: 21 37 23 78. Når du betaler med kort, foregår betalingen over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og det er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og faktiskpraktisk.dk - herunder fortolkning af faktiskpraktisk.dks handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.