Betingelser

BETINGELSER

Når du handler på Faktiskpraktisk, handler du med faktiskpraktisk.dk og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster 39,- og der er fri fragt på ordrer over 399,-. Jeg sender som udgangspunkt kun inden for Danmarks grænser, så fragt uden for Danmark skal aftales fra gang til gang - skriv dine ønsker under kommentarer, så kontakter jeg dig. Prisen på fragt uden for Danmark varierer, og det gælder også til Grønland og til Færøerne.

Alle varer sendes som forsikret pakkepost. Sker der forsinkelse eller fejl hos fragtfirmaet, efter vi har indleveret og fået kvittering for pakkerne, så gør vi alt, vi kan, for at hjælpe dig med at få dine varer så hurtigt som muligt. Men ansvaret for leveringen ligger hos fragtfirmaet, efter vi har fået  indleveret og fået kvittering for pakken, og derfor kan leveringen blive forsinket. Og vi kan først erstatte dine varer, når pakkerne eventuelt har været efterlyst i fragtirmaet.

Alle bestillinger kan leveres til døren, hvis du ønsker det. Så skal du bare skrive det under bemærkninger. - Skriver du ikke noget, leverer vi til den nærmeste pakkeshop, så du kan hente pakken, når det passer for dig.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på Faktiskpraktisk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. - I Faktiskpraktisk.dk giver vi dig længere tid, så du har 100 dages returret, når du handler hos os. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk også, at du selv skal betale returfragten. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand. Det er en god idé at sende varerne som en pakke, så du får værdien dækket, hvis den ikke kommer frem.

Når du returnerer varen, skal den sendes til:
faktiskpraktisk.dk
Luganovej 24
2300 København S
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-4 dages leveringstid. Hvis det haster for dig at få varen, så skriv det, eller ring til os på 21 37 23 78.

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express samt ViaBill. Du kan også overføre til bankkonto 3409 0011703739 i Danske Bank eller betale via MobilePay til telefonnummer: 21 37 23 78. Når du betaler med kort, foregår betalingen over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og det er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og faktiskpraktisk.dk - herunder fortolkning af faktiskpraktisk.dks handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

KUNDESERVICE

Vi vil hellere end gerne rådgive dig. Og det kan for eksempel være meget relvant, når du skal vælge shapewear, hvor vi får mange spørgsmål til størrelser og hvad der passer til forskellige typer tøj. Så ring endelig på 21 37 23 78, eller skriv til simalila@hotmail.dk