Strømpebukser der slanker

De strømper, du kan se her, har opstrammende effekt og er shapewear, så de slanker og hjælper med til at dit tøj sidder godt, flot og behageligt.

Kender du det, at du kan føle dig som en femårig, hvis du har fået de forkerte strømpebukser på - altså dem, der kryber ned og kommer til at hænge i løbet af dagen? Så står man lige og mangler en voksen, der kommer og løfter i strømperne for og bag, så man bliver hældt godt ned i dem igen ...

Flad mave og kvalitet, der holder

Det sker ikke med strømperne her på siden. Jeg har valgt dem ud efter, at de er i en god og holdbar kvalitet samtidig med, at de sidder som de skal (og bliver siddende!), er behagelige at have på og gode at bevæge sig i.

Hvis du vil have en flad mave hurtigt, og slippe for mavetræning, så kan du tage en genvej med strømpebukerne her. Du kan selvfølgelig også lave masser af maveøvelser og gå langt uden om chokoladekagen, vinen og de gode middage. Men hvis du både vil have plads til at nyde det gode og du vil have det godt i den nye kjole, så kan du hente hjælp til en flad mave med strømpebukserne.

 

 
Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!
Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.
Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.