Content protected by Whocopied.me

Cette strømpebukser og shapewear

Cette er kendt for strømpebukser og shapewear i høj kvalitet, og samtidig er deres produkter rimelige i pris og holder godt.

Cette er topnavnet inden for strømpebukser og shapewear i Europa. Fabrikken i Belgien blev grundlagt i 1958 i en lille landsby i området Flandern 30 km fra Bruxelles.

Efter at have produceret kvalitetsstrømpebukser i 30 år, lancerede de mærket Cette i 1988. I dag eksporterer Cette sine varer til 40 lande spredt over hele verden.

Nylonstrømper, der gør maven flad

Cette er kendt for høj kvalitet, og samtidig er deres produkter rimelige i pris og holder godt – det er jo ellers en af udfordringerne ved strømpebukser, at de kan blive ødelagt i maskerne og derfor ikke holde så længe.

Cette er særligt kendt for sine elegante nylonstrømper, og de seneste år også for at producere shapwear. En af mine favoritter her i Faktiskpraktisk er deres nylonstrømper med shapewear indbygget, så du får elegante ben samtidig med, at maven blive mere flad og numsen bliver løftet. Du kan se dem ved at klikke her Shapewear strømpebukser

Tips & tricks til strømpebukser, der lever længere:

  • Start med at strække dine strømpebukser, inden du tager dem på.
  • Pas på med fingerringe, når du tager dine strømpebukser på – ringene kan let rive hul i strømpebukserne.
  • Pas på, at dine negle og evt. hård hud omkring neglene ikke river op i maskerne.
  • Hold dig væk fra velcro. – Jeg har en taske og en jakke, der er lukket med velcro. De har ødelagt rigtig mange strømpebukser for mig, fordi velcroen hager sine mange små kroge fast i strømperne. Og man kan ikke få det fra hinanden uden, at der kommer mærker på strømperne.
  • Stop løbemasker. Hav en gennemsigtig neglelak med i tasken. Så kan du stoppe rendemasker. Bare put lidt neglelak på, så stopper det. Har du ikke neglelak, kan du bruge rettelak eller lidt lim.

Nylonstrømperne blev opfundet af det amerikanske firma DuPont og har fejret 70 års fødselsdag. Det kan du læse mere om i artiklen fra Berlingske Tidende på linket her.