Shapewear underkjole i sort

Her er min personlige favorit! Jeg elsker at gå i kjole, og jeg ser godt ud i de fleste, ... altså når jeg har min Super Slim Slip på under. Varenr. 649384
Shapewear underkjole i sort
DKK 570,00
Vælg størrelser
På lager

Sømløs underkjole, der strammer ind

Den slankende og opstrammende shapewear underkjole fra Trinny & Susannah er super behagelig at have på og er lavet i et blødt åndbart materiale. Det er virkelig en god og komfortabel shapewear kjole, der kan bruges hver dag. Den er til dig, der går meget i nederdel og kjole.

Blødt og opstrammende Smart Fiber

Materialet er super tyndt SMART FIBER, men stadig med en meget opstrammende og udglattende effekt. Materialet er også nemt at tage af og på, for det er super fleksibelt. Det fylder ingenting, så du kan let have underkjolen med i tasken eller i lommen. Og uanset hvor meget, du krøller den, er den glat og behagelig, når du skal have den på. 

Underkjolen har en torcette overdel, så du kan bruge din favorit BH indenunder underkjolen. Torcette toppen har justerbare stropper, så du kan indstille den præcis efter din krop.

Med en opstrammende underkjole i Smart Fiber får du:

  • Fladere mave
  • Fremhævet din talje
  • Løftet bagdelen 
  • Glattet rygdeller
  • Glattet deller i maveregionen 
  • Slankere lår
  • Fjernet ridebukser

Underkjolen er sømløs, så man ikke kan se kanterne gennem dit tøj. Den kan bruges over strømpebukser. 

Du kan også få underkjolen i nude.

Størrelserne i det shapewear, du finder på Faktiskpraktisk, er sådan her:

S = 36-38

M = 40-42

L = 44-46

XL = 48-50

2XL = 52-54

Læs guiden til at finde det korrekte shapewear ud fra din kropstype her.

Er du interesseret i at se, hvordan shapewear kan bruges til badetøj, så klik her.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.