Shapewear underkjole - Super Slim Slip i nude

Min personlige favorit. Perfekt til dig, der kan lide at gå i kjole og nederdele! Varenr. 649387
Shapewear underkjole - Super Slim Slip i nude
DKK 570,00
Vælg størrelser
På lager

Den slankende og opstrammende shapewear underkjole fra Trinny & Susannah er lavet i et åndbart materiale, som er behageligt for huden. Det er virkelig en god og komfortabel shapewear kjole, der kan bruges hver dag. Shapewear underkjolen er til dig, der går meget i kjole og i nederdele.

Smart Fiber - blødt og effektivt

Materialet er det super tynde SMART FIBER. Selv om materialet føles blødt, har det en opstrammende og udglattende effekt. Smart Fiber er bæredygtigt, da det er udvundet af genbrugsmaterialer. Underkjolen fylder ingenting, så du kan let have den med i en kuffert og på farten. Uanset hvor meget du krøller underkjolen, er den glat og behagelig, når du skal have den på. 

Underkjolen har en torcette overdel, så du kan bruge din favorit BH under. Torcette toppen har justerbare stropper, så du kan indstille den efter din krop.

Den opstrammende underkjole i Smart Fiber har igen og igen vist sig bedst i test og den giver dig:

  • Fladere mave
  • Fremhævet talje
  • Løftet bagdel 
  • Glat ryg uden deller ved BH'en
  • Glattet maveregion 
  • Slankere lår

Underkjolen er sømløs, så man kan ikke se kanterne gennem dit tøj. Den kan bruges over strømpebukser. Den er et rigtig godt køb til dig, der går meget med kjole og nederdele. Underkjolen kan bruges med stor effekt til alle kropsstyper. 

Du kan også få underkjolen i sort.

Læs guiden til at finde det korrekte shapewear ud fra din kropstype her.

Størrelserne i shapewear på Faktiskpraktisk:

S = 36-38

M = 40-42

L = 44-46

XL = 48-50

2XL = 52-54

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.