Sømløse trusser og undertøj

Her kan du se sømløse trusser, højtaljede dametrusser, bambus undertøj, boxershorts, invisible trusser og ekstra blødt undertøj i modal og undertøj uden generende syninger til kvinder, mænd og børn. Med de bløde og sømløse trusser er du sikret en lækker fornemmelse mod huden. 

De sømløse trusser fra Naomi & Nicole forkæler huden og samtidig bliver de præcis, hvor de skal hele dagen, så du undgår at trusserne kravler op bagi. Trusserne holder den gode kvalitet vask efter vask efter vask. Samtidig er de det tætteste, du kan komme til usynlige trusser, fordi underbukser uden kant ikke kan ses udenpå dit tøj.

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.