Content protected by Whocopied.me

Sømløse trusser og undertøj

Behageligt undertøj til hele familien herunder sømløse trusser, højtaljede trusser, bambus undertøj, boxershorts, Invisible trusser, ekstra blødt undertøj i modal elastisk stof og undertøj uden generende syninger til kvinder og mænd. Med de bløde og sømløse trusser er du sikret en lækker fornemmelse mod huden. 

Undertøj til Kvinder

Bedste undertøj til kvinder. Blødt undertøj til kvinder i en fantastisk kvalitet. Undertøj skal være lækkert og behageligt at have på. Hos FaktiskPraktisk går vi meget op i kvaliteten af vores undertøj på alle mulige måde. Derfor udvælger vi undertøj der for os er behageligt ”luksus undertøj” som man bare vil elske at have på. Luksus undertøj for os er undertøj, som man slet ikke mærker man har på, det skal være blødt og elastisk og med en rigtig god pasform. Materialerne skal være allergivenlige, behagelige og holdbare, så undertøjet ikke mister faconen efter vask og tøjet skal være fremstillet på miljøvenlig vis. Hvis du er gravid, vil du også elske vores bløde og behagelige undertøj. Når man er gravid, har man ikke brug for undertøj der trykker på maven og man ønsker kun at have behagelige trusser på frem for smart blonde der kradser og kravler og ruller ned under maven. Som undertøj til dig som er gravid har vi nogle lækre højtaljede trusser der sidder godt og som er de bedste underbukser til gravide. De er bløde, varme og behagelige.

Vi har også et lille udvalg af undertøj til mænd blandt andet en meget behagelig boxershort i bambus som er virkelige en af de bedste underbukser til mænd man kan få i en skøn og allergivenlig kvalitet. Boxershorts i bambus er fantastisk at have på og faconen bliver bare ved med at holde. Bedste undertøj til mænd er undertøj i behageligt stof der ikke varmer for meget og bambus er meget temperaturregulerende og derfor er disse underbukser til mænd et meget populært valg også en oplagt gaveide til manden som har alt.

Sømløse trusser og undertrøjer

Vores meget populære sømløse trusser fra Naomi & Nicole er lækre dame trusser der forkæler huden. De bløde sømløse trusser sidder perfekt og bliver præcis hvor de skal hele dagen, så du undgår at underbukserne kravler op bagi. De sømløse trusser holder den gode kvalitet vask efter vask efter vask. Samtidig er de det tætteste, du kan komme på usynlige trusser, fordi underbukser uden kant ikke kan ses udenpå dit tøj.

Sømløse trusser er bare nogle af de bedste trusser man kan få på. Sømløst undertøj er meget blødt og elastisk undertøj uden kanter, som bare ligger fint og glat på huden. Det lækre undertøj uden sømme fra Naomi & Nicole er kvalitets undertøj, som er så let og lækkert at have på, at man ikke bemærker det. Det er åndbart undertøj og derfor er det også utroligt velegnet under sportstøj,- både på grund af komforten, men også fordi trusserne bliver hvor de skal uden at kravle op, selv om man bevæger sig og træner. De bløde sømløse trusser er perfekte under kjoler, nederdele eller bukser i tyndt stof, hvor man ellers altid kan ane sømmen igennem stoffet. Det ser ikke særlig pænt ud når kanten på underbukserne kan ses,- og her kan Invisible trusser gøre en forskel, så dit tøj falder glat og flot omkring kroppen.

Størrelser

Når du køber undertøj online, skal du som udgangspunkt vælge den størrelse undertøj du plejer at købe. Med mindre andet er beskrevet, er det en rigtig god retningslinje, så du får bestilt den rigtige størrelse på undertøjet fra starten af. Vi har følgende størrelser i sortimentet, men det kan variere alt efter hvilken model der er tale om.

S

M

L

XL

Undertøj på nettet er ofte billigere end i butikkerne, og der er fordele ved at få varen leveret lige til hoveddøren, især i en travl hverdag.  Det kan dog være svært at lure hvilken kvalitet der er tale om, når man ikke kan stå med varen i hånden og selv mærke efter. Hos skal du ikke være bange for kvaliteten, da vi kun har det bedste undertøj i den dejligste kvalitet.

Vaskevejledning undertøj

Vi anbefaler en skånsom vask på max. 40 °. Vi anbefaler at man ikke anvender tørretumbler til tørring, da det er mere hårdt ved tøjet. Ved uldundertøj anvendes egnet sæbe til vask af uldundertøj og eller bomuldsundertøj og ellers følg de anviste vaskeanvisninger, der er sat på undertøjet. Vejledning til undertøj vask bør følges for at bevare blødhed og elasticitet i stoffet samt for at bevare den gode facon. Hvis man følger de anviste instrukser for en skånsom vask, holder undertøjet vask efter vask uden at miste facon og elasticitet. Man kan med fordel bruge en vaskepose, som beskytter optimalt mod slid fra vaskemaskinen. Vaskeposer beskytter stoffet mod direkte kontakt mod tromlen i vaskemaskinen som kan være ret hård ved det lidt finere vasketøj.

Hos FaktiskPraktisk har vi altid et godt sortiment af behageligt undertøj til kvinder og mænd, hvor du finder både højtaljede trusser, sømløse trusser og boxershorts til mænd samt flere fine modeller online til super gode priser. Vi ved, at mange kvinder sætter stor pris på, at de er klædt behageligt på fra inderst til yderst og vi ved, at flere og flere tænker over hvordan vi behandler vores krop og sætter mere pris på den gode kvalitet. Dyrker du meget sport, tænker du især over hvordan undertøjet sidder, om underbukserne kravler op eller BH stropperne falder ned. Det kan være frygtelig irriterende og det kan give gnavemærker med dårlige underbukser efter en god løbetur med utallige stop fordi underbukserne kravler op. Kvalitet koster selvfølgelig mere en et par billige underbukser i en dårlige kvalitet, men til gengæld holder det gode materiale også meget længere og man bliver gladere for godt undertøj end billigt undertøj der sidder dårligt og hurtigt mister facon.

Hvis du gerne vil vide mere om vores lækre undertøj, højtaljede trusser eller usynlige trusser så kontakt os gerne på mail (hej@faktiskpraktisk.dk). Vi hjælper også gerne hvis du er i tvivl om den rigtige størrelse.