Content protected by Whocopied.me

Shapewear undertøj

Få en flot silhuet med effektivt Shapewear Undertøj. Det rigtige Shapewear undertøj former din krop og fremhæver en flot figur. Vi har bodystocking til kvinder, der giver en mere flad mave, Shapewear trusser der former og løfter, Shapewear body undertøj der får kjolen, nederdelen eller dine jeans til at sidde perfekt, så du føler dig godt tilpas. Se vores flotte formende udvalg af det bedste Shapewear undertøj.

Shapewear slanke undertøj viser din krop fra sin bedste side

Blandt vores meget populære Shapewear undertøj finder du de meget effektivt opstrammende Shapewear trusser, som er særdeles gode slanketrusser, Shapewear Body,- der er egnet til både bukser, nederdele og kjoler samt forskellige slankende undertøjs bodystockings.

Hvad er shapewear?

Shapewear undertøj er slankende undertøj, der fremhæver og giver en flot figur. En figur,- der ser mere stram og glat ud. Shapewear undertøj er opstrammende undertøj, der har en særlig støttende effekt på de mere bløde dele af kroppen. Det opstrammende undertøj er udviklet i elastiske bløde materialer, så det er dejligt at have på og samtidig giver det en smuk silhuet. Undertøjet er lavet i meget tynde materialer, så det virker usynligt og blødt. Det er vævningen der gør stoffet stærkt og elastisk. Stoffet fylder intet og er let at pakke med i kufferne. De bløde materialer krøller ikke, heller ikke efter at have været pakket ned.

For at sikre, at kvaliteten af vores Shapewear undertøj er høj, holder vi os til de tre leverandører Naomi & Nicole og Trinny & Susannah/Cette samt Shabes, som alle er kendt for at lave effektivt slanke undertøj, der former din figur og som samtidig er behageligt at have på. Undertøj der holder maven inde skal både virke så tøjet sidder bedre og viser kroppen frem fra de bedste sider, men det er alt afgørende, at det er i en behagelig kvalitet, så du kan slappe af og har lyst til at bruge det dag efter dag. Shapewear undertøj er på ingen måde at sammenligne med de gamle stive slankekorsetter fra mor eller mormors tid, som var rædselsfulde korsetter med stivere i og metalhægter der bed i huden. Shapewear slankeundertøj virker blødt og naturligt og er dejligt at have på og man kan bevæge sig fuldstændig naturligt som man plejer.

Shapewear Undertøj - hvad er bedst?

Der er efterhånden kommet rigtig meget Shapewear undertøj at vælge mellem. Og det er vi rigtig glade for. Hvad du skal vælge, afhænger helt af hvilket tøj det skal bruges under,- og hvad du selv har det bedst med. Den bedste model til lige netop dig, skal du selv være med til at afgøre.

Vores absolutte bestseller er de højtaljede trusser fra Cette. De hedder "Evolution" og har den fordel, at de kan bruges under både kjoler og bukser. Samtidig får man med trusserne en høj kvalitet til en overkommelig pris. De højtaljede trusser er gode slanketrusser og er en af de modeller, der er rigtig gode til at holde maven inde og stramme op på både baller og lår. Trusserne er meget fine både under nederdele og bukser. Hvis jeg skal komme med mine egen personlig mening, kan jeg varmt anbefale denne trusse, som er til alle, der er på udkig efter et stykke allround Shapewear undertøj. Denne skønne model passer til alle kropstyper og størrelse. Du kan se den sorte model her:Evolution bukser fra Cette

Jeg bruger selv vores slankende undertøj. Jeg er vild med hvordan mit tøj kommer til at sidde bedre, så jeg føler mig godt tilpas. Jeg bruger undertøjet både til fest og i hverdagen. Kvaliteten er fantastisk både fra alle tre mærker. Stoffet er blødt og behageligt og det bliver ikke slasket og krøllet i løbet af dagen. Stoffet er desuden meget tyndt og det er vævningen der gør den store forskel på kvaliteten af stoffet.

Naomi & Nicole samt Cette er af middel opstrammende effekt, dvs du kan bruge det på lange arbejdsdage uden det generer. Særligt de højtalede trusser fra Naomi & Nicole: Højtalede shapewear trusse og de to toppe: Top som fjerner BH-dellen og slanker taljen og Top der strammer maven ind og glatter ryggen, synes jeg er genial til hverdag. Når jeg vrikelig skal strammes godt ind, er det Shabes jeg bruger. Selvom det har makismal opstrammende effekt, er det stadig behageligt at bruge. Det er nemlig Shabes mission, at det skal være så behageligt, at du har lyst til at bruge det hver dag. Særlig Shabes bodysuit er genial, se den her: Bodysuit. Den strammer ind fra knæene og helt op til brysterne og jeg kan stadig bruge min egen BH. 

Hvis du har problemer med slid på inderlårene, når du går i kjole, vil jeg anbefale dig at kigge på shabewear med ben fx BodysuitEvolution bukser eller måske strømpebukser Shapewear strømpebukser.

Hvilken størrelse på Shapewear Undertøj?

Det er svært med størrelser, for nogle synes, at tøjet skal sidde godt til og andre, at der skal være mere plads i tøjet. Generelt, så skal du vælge den størrelse du normalt bruger i tøjstørrelse, når du køber Shapewear undertøj. Det hjælper ikke at gå en størrelse ned for at se slankere ud, for så bliver undertøjet bare ubehageligt at have på, og det kommer til at sidde dårligt.

Oversigten over størrelser nedenfor har jeg fra mine leverandører og de passer for langt de fleste kunders vedkommende. Men fordi størrelser opleves forskelligt, så må du endelig sige til, hvis den størrelse, du bestiller, føles forkert på dig - så skynder jeg mig at bytte den.

Du kan se hvad størrelserne på Faktiskpraktisk svarer til her:

  • XSmall = Størrelse 34
  • Small = Størrelse 36-38
  • Medium = Størrelse 40-42
  • Large = Størrelse 44-46
  • XLarge = Størrelse 48-50
  • 2XLarge = Størrelse 52-54
  • 3XLarge = Størrelse 56-58

Er du i tvivl om hvilken størrelse undertøj du skal have, så kontakt os på mail hej@faktiskpraktisk.dk. Vi hjælper gerne med at finde den rigtige størrelse, men vi hjælper også gerne med at finde den helt rigtige model både ud fra din kropsfacon men også ud fra hvad dit behov er. Der er ingen af os der er ens. Det kan være, at du er i tvivl om hvilken model der er den bedste til dig,- om det er en Shapewear Body, de højtaljede slankende trusser, slanke underkjolen, slanke bodystocking, slanke bukser, toppen der holder maven inde eller et par shapewear trusser du vil få mest glæde af.

Hvorfor bruge Shapewear Undertøj

Mange går rundt og har noget som de rigtig gerne vil have var lidt anderledes på deres krop. Det gælder både kvinder og mænd. Kvinders krop ændres nogle gange, som måske efter en eller flere fødsler, sygdom eller en periode med overvægt. Der vil altid kunne ses nogle forandringer på kroppen som følge heraf. Det kan være løst maveskind, der aldrig helt forsvinder igen, lidt puder på ryggen man er rigtig træt af eller løst hud på inderlårene. Der er som regel altid noget man godt kunne tænke at få ændret, men det er bare ikke alting man kan træne væk. Måske tænker du ikke så meget over din figur i en travl hverdag, men det er der helt sikkert nogle der gør. Og det er især hvis man skal til fest eller ud at spise, at man bliver man mindet om hvilke dele på kroppen man ikke er helt tilfreds med. Her vil de fleste bare gerne se godt ud og føle sig tilpas. Med shapewear undertøj, sidder tøjet bare bedre.

De forskellige Shapewear undertøjs typer/modeller kan afhjælpe problemet her og nu med de mere løse og bløde former. Shapewear undertøj kan virkelig gøre noget godt for faconen uanset om man er en størrelse small eller en xxl. Alle kan få glæde af det slankende undertøj, som er dejligt og behageligt at have på. Nogle har områder på maven mens andre gerne vil have et løft på ballerne og lårene og se fantastisk ud i jeans. Vi sælger slankende undertøj til hele Danmarks smukke kvinder i alle skønne former og størrelser og vi elsker at få jeres positive feedback. Den feedback vi får fra vores kunder bruger vi, når vi udvælger nye skønne produkter.

Hvorfor er vores slanke undertøj bedre?

Vi har selv testet de fleste af vores produkter og derfor ved vi hvordan de virker og at de virker. Vi har udvalgt slanketøj fra kun 3 leverandører nemlig Naomi & Nicole og Trinny & Susannah/Cette og det nye danske mærke Shabes. Det er helt bevidst, for her er der både komfort og kvalitet. Undertøjet er super opstøttende, udglattende og mere opstrammende og det ses tydeligt, så snart man kommer i undertøjet. Shapewear Undertøj kan bruges igen og igen og den høje kvalitet kommer til udtryk både i komfort og holdbarhed. Der er meget stor forskel på den kvalitet man kan købe i dag, men heldigvis er komforten på slankeundertøj blevet langt bedre end for ikke så mange år siden. Det er mere blødt, elastisk. En god kvalitet kommer til udtryk ved om slanke undertøjet er dejligt at have på og om det virker. Hvis man bliver lovet en flad mave, så skal undertøjet leve op til det. Derfor er det er vigtigt, at faconen er god, vævningen stærk og at man kan ånde i materialerne. Ellers bliver det som at få trukket en pose ned over huden. En shapewear body i den rigtige kvalitet og den rigtige facon vil man bare elske at have på. Den rigtige facon kommer meget an på din figur og derfor har vi også lavet en lille guide. Desuden er det vigtigt hvad du ønsker at få ud af dit slankende undertøj. Er det en flad mave, en glat ryg, smallere talje eller et løft til numsen. Vi har rigtig mange forskellige modeller og der er helt sikkert det rigtige undertøj der holder maven inde, slanketrusser, slanke underkjoler m.m. som du har brug for.

Hvordan vasker du shapewear?

Lige som almindeligt lækkert undertøj vi gerne vil passe på, bør man også gøre det med sit slankeundertøj. Shapewear undertøj kan med fordel puttes i en stor vaskepose, så man skåner det så meget som muligt under vask. Alt Shapewear undertøj anbefaler vi at vaske på et skåneprogram ved maks. 40° uden skyllemiddel.  For at bevare den gode elasticitet og bibeholde den rigtige facon anbefaler vi, at man ikke tørre Shapewear undertøj i tumleren. Tøjet er lavet af lækre materialer, der hurtigt tørrer naturligt. Shapewear skal ligeldes være helt tørt, inden du tager det på.