Shapewear undertøj

Få en flot silhuet med effektivt shapewear undertøj. Det er fx en bodystocking til kvinder, der giver flad mave og får kjolen, nederdelen eller dine jeans til at sidde perfekt, så du føler dig godt tilpas. Se vores store udvalg her:

Shapewear viser din krop fra sin bedste side

I vores udvalg af shapewear undertøj finder du opstrammende trusser, slanketrusser, bodystockings til kvinder, støttende strømpebukser, shapewear body, slanketrusser, body shaper og slankende underkjoler i de lækreste materialer.

For at sikre, at kvaliteten af vores shapewear er høj, holder vi os til de to leverandører Naomi & Nicole og Trinny & Susannah, som begge er kendt for at lave effektivt shapewear, som samtidig er behageligt at have på. Ud over at shapewear selvfølgelig skal virke, så tøjet sidder bedre og viser din krop fra sin bedste side, så er det nemlig afgørende, at det er i en behagelig kvalitet, så du kan slappe af og har lyst til at bruge det dag efter dag.

Hvad er det bedst shapewear undertøj?

Der er efterhånden kommet rigtig meget shapewear undertøj at vælge mellem. Og hvad, du skal vælge, afhænger helt af, hvilket tøj, det skal bruges under og hvad du selv har det bedst med.

Vores absolutte bestseller er de højtaljede trusser fra Trinny & Susannah. De hedder "The high Waister" og har den fordel, at de kan bruges under både kjoler og bukser. Samtidig får man med trusserne en høj kvalitet til en overkommelig pris, de koster nemlig kun 310 kr. Du kan se dem her.

Jeg kan varmt anbefale The High Waister til alle, der er på udkig efter et stykke all round shapewear, for de passer til alle kropstyper og størrelser.

Det to stykke shapewear, jeg selv bruger mest, er henholdsvis underkjolen Super Slim Slip, som du kan se her og body shaperen uden ben.

Hvad med størrelserne på shapewear?

Du skal vælge den størrelse, du normalt bruger. Det hjælper ikke at gå en størrelse ned, for at se slankere ud, for så bliver det ubehageligt at have tøjet på, og det kommer til at sidde dårligt på dig.

Du kan se, hvad størrelserne på Faktiskpraktisk svarer til, her:

Small =  størrelse 36-38

Medium = størrelse 40-42

Large = størrelse 44-46

XLarge= størrelse 48-50

2XLarge = størrelse 52-54

3XLarge = størrelse 56-58

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!
Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.
Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.