Evolution shapewear bukser fra Cette

Varenr. 998404
Evolution shapewear bukser fra Cette
Evolution shapewear bukser fra Cette
DKK 247,00
Vælg størrelser
På lager

Flad mave under kjoler og bukser

Her er shapewear bukserne, der giver dig en flad mave – samtidig med, at de løfter og formere dine baller. De opstrammende bukser fungerer godt både under kjoler og bukser.

Effektivt og billigt shapewear

Nøglen til godt shapewear er, at det både er effektivt og så behageligt, så du har lyst til at have det på dag efter dag. Det lever High Waist Shaping Pantie fra Cette op til. Kvaliteten på shapewear fra Cette er rigtig til prisen. Det gør shapewear bukserne fra Cette til et af de bedste køb, du kan lave inden for shapewear til dagligt brug.

Bukserne kan vaskes på 40 grader holder sig effektive og behagelige vask efter vask. 

Materialer:

80% Polyamid

19% Elastan

1% Bomuld

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.