Praktisk

Her har vi samlet produkter, der kan give dig praktiske genveje i hverdagen, så du ikke skal spilde tid på ting, der generer dig.

 

Tips til lykkestunder i hverdagen

Du kan give hverdagslykken et skub i den rigtige retning ved at styre uden om de ting, der irriterer dig dag efter dag. Og ved at tilføje lidt forkælelse som giver dig luksusttid - selv om det måske bare er nogle få minutter her og der.

Kan du heller ikke finde nøglerne i tasken?

Når den bløde lædertaske ser helt fantastisk ud, når den hænger på skulderen, så tænker de færreste over, at denne taske falder sammen, når du sætter den fra dig. De fleste kender situationen: Du kan ikke finde nøglerne, læbestiften eller pungen, og panikken sniger sig nærmest ind på dig. Du kan for eksempel med et fantastisk produkt som en taske-organizer lette disse situationer ved at have en form for ”afstiver” i tasken, der samtidig gør det nemt for dig at finde akkurat det, du søger.

Har du en lang dag på arbejde foran dig, så er det meget lidt, der skal til for at lette lidt på humøret. Skal du for eksempel sidde til møde i et par timer, og derefter tilbringe en lang dag på kontoret? Det er altid godt at have lidt at slubre eller spise, når man skal være væk i lang tid ad gangen. I længden bliver det dyrt at købe kaffe på vejen til arbejdet, så derfor kan du vælge at stå 5 min. tidligere op og brygge dig en skøn kop hjemmelavet kaffe til at tage med.

Det er ikke optimalt at have kaffen med i tasken, og derfor kan du vælge at anskaffe dig et godt termokrus, der kan holde din kaffe lækker og varm, og som samtidig ikke spilder. Der findes et lækkert Contigo termokrus, der har et såkaldt autoseal, der gør, at kruset automatisk lukker og dermed ikke spilder i din taske. Den her Contigo termokop har vundet flere fornemme priser, netop fordi den gør sit arbejde til perfektion.

Hold orden i tasken

Hvis du ærligt kan sige, at du aldrig har oplevet ikke at kunne finde telefonen, når den ringer, rejsekortet, når du skal vise det frem, eller nøglerne når du kommer sent hjem og står i regnvejret låst ude – ja, så kan du egentlig bare springe teksten her over. For alle andre vil det være en genial idé at læse med, da du her får et godt tip til, hvordan du kan holde orden i din taske!

Nogle gør det, at de ugentligt tømmer deres tasker og sorterer alt, der gemmer sig deri – men det tager tid, og det er ærligt talt ikke altid, noget man gider. Jeg vil gerne være med til at hjælpe dig til at undgå en situation, jeg stod i forleden, da jeg tog den røde taske med i stedet for den sorte: Jeg fik en bøde på 750 kr., da buskortet lå i den sorte taske den dag, hvor jeg havde taget den røde med.

Her er løsningen på et hyppigt problem

Jeg hørte først efterfølgende om en taskeorganizer, der kunne have forhindret mig i netop denne situation. Med en taskeorganizer kan man nemt flytte alt indhold over i den taske, man skal bruge, uden at glemme læbestiften, kørekortet eller rejsekortet. Det er en smart lille sag, der er lavet i et stift materiale, der mest af alt minder om filt. Denne organizer kan stå af sig selv og er fyldt med forskellige rum, der har plads til både pung, kalender, læbestift og bind.

Helt konkret fylder du denne organizer i stedet for selve tasken. Organizeren placeres i bunden af tasken og holder styr på alle dine ting, og forhindrer at dine ting flyder rundt og laver et rod.

Udnyt pladsen i din taske

Har du en større arbejdstaske, hvor du medbringer computer og ark, så kan du bruge organizeren i kombination. Organizeren har styr på de små elementer, der hurtigt kan blive væk ved at holde dem samlet, men samtidig kan du placere computeren på højkant ved siden af sådan, at du kan medbringe alt det, du har brug for.

Med denne lækre lille sag finder du aldrig mere fladmoste bananer, tyggegummier eller müslibarer, fordi du hele tiden har let oversigt over alt det indhold, du har med.

Puds dine sko på farten

Hvis du har brug for at friske dine sko op, så er du landet på den rigtige side. Skopleje af både herresko og damesko er nogle gange nødvendigt, for vi slider alle på skoene, når vi har dem på ude i verden, og vi producerer alle sved, som slider på dem indefra. Du finder her et udvalg af gode, praktiske produkter, der kan gøre dine sko som nye, nærmest uanset hvor slemt det står til. Og det er praktisk  for eksempel kan du bruge skoservietter til at pudse dine sko i bussen, på rejsen eller hvor du nu er.

Skridsikker i al slags vejr

Nægter du at give slip på dine høje hæle i vinterhalvåret, så forstår vi dig skam godt! Jeg forhandler nogle skridsikre undersåler, der kan lette det at gå i høje hæle, når underlaget bliver mere frossent. Sålerne fæstes under de høje hæle og sikrer dig på bedre vis mod at glide på isen eller på våde blade.

Skopleje virker

Hvis du har et par dyre sko, som du er særligt øm over, hvorfor så ikke holde dine sko rene og fine uden at du ærgrer dig over, at de dyre sko ikke ligner det, de har gjort? Med en enkel skopudsningsserviet kan du forvandle en gammel, grå lædersko til en ny. Skopleje kræver knofedt, men de fleste kan gøre det og ende ud med et fantastisk resultat. De mudderstænk, der har fundet vej til dine lædersko, kan du også hurtigt fjerne med en lunken klud og har du brug for at gøre det på farten, kan du bruge vores praktiske skopudseservietter, der er lige til at have med i tasken eller lommen.