Lille vaskepose til undertøj

Varenr. 995435
Lille vaskepose til undertøj
DKK 27,00
På lager

Her er en  mindre vaskepose, der er egnet til fx. undertøj, strømper eller en enkelt bluse.

Den måler 30 x 40 cm, og kan fx rumme to sæt undertøj, 5-6 par strømper, 2 tørklæder eller en tynd bluse eller skjorte. Den er også god til at vaske legetøj som fx bamser.

Vaskeposen er god at have med i kufferten eller weekendtasken, så du kan putte dit beskidte tøj i og putte det direkte i vaskemaskinen, når du komme hjem.

Den er også god til at holde tøj samlet - fx. trusse- og BH sæt. Eller matchende strømper, så de bliver sammen og ikke på mystisk vis forsvinder, som virker som om, det nogen gange sker med strømper i vaskemaskinen.

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.