Vaskeposer - pas på tøjet

Her kan du dels få klassiske vaskeposer til fx fint undertøj, dels meget store vaskeposer, der fx er egnet til at vaske arbejdstøj eller store stykker sart stof som fx gardiner eller sengetøj i høj kvalitet.

Brug vaskeposer og pas på dit tøj

Her kan du få vaskeposer i almindelige og meget store størrelser, så du fx kan vaske arbejdstøj og tæpper.

Hvorfor skal man bruge vaskepose?

Vaskeposer kan være en god idé, hvis man vi have sit sarte tøj til at holde længere. Men vaskeposer kan også bruges, hvis man er flere, der vasker tøj sammen og man ikke vil have blandet tøjet. Eller hvis man er på ferie og gerne vil holde lidt orden i kufferten.

I faktiskpraktisk har vi to typer vaskeposer:

  • En klassisk i en høj kvalitet fra Braza. Den er beregnet til lingeri og sarte tekstiler som blonder, silke og tøj med fx perler syet på.
  • Meget store vaskeposer, der fx er egnet til at vaske arbejdstøj eller store stykker sart stof som fx gardiner, sengetøj i høj kvalitet eller fx fine tæpper. 

Vores ekstra store og kraftige vaskepose til de helt store sarte tekstiler er en af de største, du kan få. Den måler 60x90 cm og samles med en snøre i toppen. Vaskeposen er i et kraftigt materiale og den tåler centrifugering. 

Vi har også en lidt mindre vaskepose, der måler 40X50 cm. Den har og har brede masker, som sørger for, at stoffet inde i posen bliver vasket grundigt. 

De to store vaskeposen er udviklet til store stykker stof, men de kan naturligvis også fyldes med sart undertøj som lingeri eller fint nattøj og blonder. 

Brug vaskeposen på ferien

Det er praktisk at tage en stor vaskepose med på ferien, så du kan putte dit tøj i, efterhånden som du har brugt det. Når du så skal vaske på ferien, og når du kommer hjem igen, så slipper du for at sortere hele kufferten igennem for hvad, der er rent og hvad, der er beskidt.

Hvis I er flere, der vasker sammen

Hvis du vasker dit tøj sammen med fx din mands tøj, dine børns eller andres, så kan det være en god idé at bruge vaskeposer til at holde tøjet adskilt. Her kan du fx slippe for, at sortere strømperne ud i forskellige størrelser og matche dem to og to, når tøjet har været i maskinen. – Jeg putter selv alle mine strømper i en af de mellemstore vaskeposer, når de er brugt, og siden jeg begyndte på det, er jeg sluppet for strømpeklassikeren, hvor man ender med enlige strømper, der har mistet deres makker.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.