Content protected by Whocopied.me

All Matters

All Matters (tidligere OrganiCup) menstruations kop og intim wash, er ideel til dig som ønsker at gøre noget godt for dig selv og miljøet.

AllMatters er et dansk brand, og det er faktisk to mandlinge iværksættere som står bag. En menstruations kop er genial, da den kun skal skifte omkring 2-3 gange i døgnet (det er selvfølgelig forskelligt fra kvinde til kvinde). Jeg oplever, at kvinder synes det er nemmere at være aktiv i hverdagen, da de ikke behøver at bekymre sig om lækage eller at de skal huske at skifte bind/tampon. Kvinderne som bruger den, nævner selv at de føler en større frihed. En anden fordel er at du kan faktisk bruge menstruations koppen i dagene op til du får din menustration, uden du udtørrer dine slimhinder eller andet. Du slipper også for lugten fra bindet. 

 

En menstruations kop er en god investering, da den holder i ca 10 år, inden du behøver at købe en ny. Dermed sparer vi også på vores affald, når vi aktivt fravælger engangs hygiejne produkterne. En kvinde bruger i gennemsnit 12,000 bind og tamponer gennem sit liv - tænk på alle de penge du sparer og hvor meget affald du sparer naturen for. 

AllMatters menustrations kop har jeg i 2 størrelser her på shoppen:

Kop A, til kvinder der ikke har født vaginalt.

Kop B til kvinder, som har født vaginalt.

Kort fortalt fungerer menstruationskoppen ved at du sætter den op i skeden, med stilken ned ad (det er stilken du skal have fat i, når den skal ud igen), koppen sætter sig fast med et vakuum og blodet bliver så opsamlet nede i koppen. Du tager koppen ud, når du føler den skal tømmes, rengører den og sætter den op igen. 

Brugsanvisningen er trykt på selve emballagen. AllMatter har altid været meget socialt bevidste og de donere menstruations koppet til fatiige piger og kvinder i hele verden.