Braza

Braza laver produkter, der gør din hverdag nemmere. Produkterne er udviklet til kvinder, som har en travl dagligdag, og som ønsker nemme løsninger på selv små hverdagsproblemer. Alle produkterne kan anvendes flere gange og er lette at have med på farten. Hos FaktiskPraktisk sælger jeg Brazas deodorantfjerner, tape til tøjkkriser og fnugfjerner i ark, som jeg selv synes er uundværlige i enhver kvindes liv. Jeg har her nøje udvalgt tre produkter, og jeg mener helt oprigtigt, at du gør dig selv en tjeneste ved at købe dem. Både til dig selv og til din veninde.

Deodorantfjerner

Alle kvinder kender til at have klædt om til en ny arbejdsdag eller til aftenens festkjole, for derefter at opdage, at der er kommet hvide deodorantmærker på tøjet, som ikke kan vaskes af med hverken vand eller sæbe. Brazas deodorantsvampe er udviklede til at fjerne deodorantmærker ved at viske dem væk på få sekunder, så du ikke skal bruge unødvendig tid på at vælge og skifte tøj og dermed når ud af døren til tiden.

Tape til tøjkriser

Er du træt af, at der er kig ind til BH'en i din skjorte? Så bliver du rigtig glad for tøjkrisetape! Det holder tøjet på plads og får det til at sidde bedre.

Fnugfjerner

Fnugfjernerarkene fra Braza fungerer som en traditionel fnugrulle på ark, men er lettere og mere praktiske at have med i håndtasken. Arkene kommer i en lille kasse med ark af 20 stk., og det gør dem både lettere at have med på farten og at opbevare derhjemme, hvor de bare kan ligge i skuffen med tøjet. Arkene er ideelle til at friske dit tøj op i løbet af dagen og kan også fjerne dyrehår.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.