Skridsikringssål - så du ikke falder

Slut med at falde, når det er vådt eller glat. Varenr. 652707
Skridsikringssål - så du ikke falder
Skridsikringssål - så du ikke falder
DKK 67,00
3 på lager

Slut med at falde eller skride i skoene her i vinterhalvåret!

Denne selvklæbende og papirtynde sål har en ru overflade, der gør din sko skridsikker, så du holder balancen og ikke falder på is, sne eller andre glatte overflader. Sålen placeres under skoen, og den kan skæres til, hvis det er nødvendigt. Super praktiskt og meget diskret.

Indeholder 2 par. 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.