Content protected by Whocopied.me

Shapewear

Få kjolen, nederdelen eller bukserne til at sidde helt perfekt med lidt hjælp fra Shapewear. Vi har et stort udvalg af højtaljede slankende trusser, bodystockings til kvinder, slankedragter, shapewear trusser, underkjoler der slanker, slanketoppe der former og holder maven inden samt opstrammende strømpebukser i et flot design. Shapewear er skabt til at hjælpe dig med at forme kroppen de steder hvor du har brug for at camouflere, opstramme eller løfte.

Du får en gratis vaskepose med, når du bestiller shapewear for mere end 800 kr.

Shapewear – den korte vej til flad mave, stramme lår og baller

Med Shapewear kan du hurtigt få flad mave og fremhæve din krop på bedste vis, så du kan føle dig godt tilpas i alt dit tøj. Der kan være meget lang vej til at få en flad mave. Og vejen går uden om chokoladekager og søde drikke. For at få en flad mave, handler det om at komme af med fedt på maven både gennem maveøvelser og ved at ”spise maven flad”. Mavetræning virker og det gør den rigtige kost også, men det tager lang tid og mange kræfter. Men fortvivl ikke, der er også en meget kort vej til en flad mave. Du får fladere mave lige med det samme, når du hopper i en shapewear. Shapewear er slankende undertøj og strømpebukser der strammer op og glatter ud de helt rigtige steder. Så slipper du for at lave hårde maveøvelser og kæmpe med at efter at spise maven flad ved fx at undgå kager, hvidt brød og den gode ost. Shapewear kan også være en god motivation, hvis du vælger at gå i gang med at træne mavemusklerne. Med shapewear kan du med det samme nyde, at dit tøj sidder og føles godt på din krop, mens du arbejder på den flade mave. Det er i sig selv en rigtig god motivation.

Brugen af Shapewear er vokset rigtig meget de seneste år. Det er blandt andet fordi, at Shapewear er blevet langt mere behageligt at have på og ser naturligt ud på kroppen. I dag er det også mere almindeligt at man tager en genvej til en mere flad mave fx efter en fødsel, hvor maveskindet vil være mere løst eller bare fordi man ønsker at de lækre bukser man lige har købt, sidder ordentligt. Det løfter selvtilliden når man føler, at man ser godt ud. Og det er bare ikke os alle sammen der har lyst eller har tid til at tage i motionscenteret tre gange om ugen. Du kan skyde en hurtig genvej til den falde mave og stramme baller og lår ved at købe shapewear. I vores shop finder du bl.a.:

G-strengs trusse med opstrammende effekt ved maveregionen

Bodysuit med maksimal effekt

Opstrammende bodystocking

Højtaljede trusser 

Opstrammende top til maven

Slankedragt

Super slankende underkjole

Slankende strømpebukser

Shapewear bukser

Shapewear trusser

Shapewear body

Slanketop til maven

Bodystocking til kvinder

Se kollektionen af shapewear undertøj her:

Se udvalget af slankende strømpebukser her:

Føl dig godt tilpas med shapewear

Shapewear handler om at du skal føle dig godt tilpas. Hvis du føler din krop er mere som du ønsker den skal være, så giver det bare en følelse af velbehag og tilfredshed. Med Shapewear kan du få flad mave, stramme lår og faste baller. Du kan også kan vælge kun at fokusere på lårene, numsen og det nederste af maven ved at vælge shapewear strømpebukser, hvis det er her du føler fokus skal være.

Alt undertøjet her i Faktiskpraktisk er behageligt at have på og kan på ingen måde sammenlignes med de stive korsetter, der blev lavet før i tiden. Den kvalitet vi har valgt at have hos Faktiskpraktisk er meget høj og vi ved, at slanketøjet virker. Komforten gør at du også har lyst til at bruge det dagligt og ikke bare til særlige lejligheder. Det shapewear, som du finder her i shoppen, er vævet meget tæt og det er i en kvalitet der IKKE bliver løs og mister sin opstrammende evne, når du har haft det på i et stykke tid.

Oversigt over størrelser

Betegnelse Størrelse Talje i cm. Hofte i cm.
S 36-38 58-68 80-92
M 40-42 68-80 92-104
L 44-46 80-88 104-112
XL 46-48 88-98 112-122
2XL 50-52 98-110 122-134
3XL 54-56 110-122 143-146

Guide: Sådan vælger du shapewear, der passer til din kropsform

Kvindekroppen findes mange variationer. Og derfor er det forskelligt, hvilken slags shapewear, der kan hjælpe dig med at vise din krop fra sin bedste side. Læs denne lille guide herunder og få hjælp til at se hvilken slags Shapewear der passer bedst til din type krop. Shapewear hvad er bedst til dig?

Kvalitet og komfort er det vigtigste

Vi synes at det er helt OK at hjælpe figuren lidt på vej, så du viser dig fra dine bedste sider. Men efter vores mening, skal du først og fremmest sørge for, at din krop har det godt - og ikke spærre den inde!

Det findes lige så mange typer af shapewear, som der findes kropstyper. Men du bør også være opmærksom på, at der er desværre også STOR forskel på kvaliteten. Så når man skal købe slanketøjet, er det et par ting der er gode at være opmærksom på. En måde hvorpå man kan se om kvaliteten er god er ved at kigge på den måde, som stoffet er vævet på. Den måde slanketøjet/stoffet er vævet på, er afgørende for en god pasform og for hvordan formen holder dagen igennem. Valget af materialer er også vigtigt, for du skal selvfølgelig have det behageligt og føle dig godt tilpas, når du har dit shapewear slanketøj på. Det skulle gerne være sådan, at du har lyst til at gå med det hver dag,- og ikke bare til specielle lejligheder. Hvis kvaliteten af vævningen og materialet er god, så bliver tøjet dejligt at have på og vil virke efter hensigten, nemlig at holde maven inde og ballerne oppe.

Vævningen er afgørende for pasformen

Når vi taler vævning, er den bedste vævningstype en der både holder formen og ikke bliver slap. Her er det vigtigt, at stoffet er vævet i tre retninger: Horisontalt, Vertikalt & Diagonalt. De billigere mærker er som oftest ikke vævet diagonalt, men kun vertikalt og horisontalt. Det gør pasformen mere slap. Det giver lidt sig selv, for der ikke er så mange tråde i vævningen til at holde på formen.

Ud over vævningen er det vigtigt, at materialet er behagelig mod huden og at materialet er åndbart. Ellers vil du føle dig klemt inde og det er ikke meningen. Meningen er, at du skal nyde at have dit shapewear på og nyde den figur du får fremhævet. Mikrofiber-materialer er gode, er åndbare og ventilerende, så huden kan ånde og man ikke kommer til at svede.

Her i Faktiskpraktisk finder du shapewear fra tre brands, som er vævet så pasformen er så god og holdbar som muligt. Mærkerne er ShabesNaomi & Nicole og Trinny & Susannah/ Cette (Cette er dem der har produceret Trinny & Susannah). Ens for alle mærkerne er, at kvalitet og pasform er rigtig god. Sortimentet er bygget således op, at det som det ene mærke ikke har, kan du finde hos en af de andre mærker.

Og hvordan finder du så, det shapewear, som passer din krop?

Shapewear, hvis din krop har æbleform

En æbleform er en kropstype, hvor personens kraftigste område er omkring maven. Æbleformede kvinder har tendens til bredere skuldre og har ofte tyndere lår end for eksempel en pæreformet kvinde. Det betyder for en kvinde med æbleform, at hun skal vælge shapewear, der fokuserer på den øverste del af kroppen.

Den bedste løsning til kvinder med æblefigur er en Body shaper ifølge mine erfaringer. Den er nem at holde oppe på grund af stropperne, og du kan have din egen BH indenunder uden problemer. Det er rigtig vigtigt, for det tager jo tid at finde en BH, der sidder som den skal. Bodyshaperen er nem at åbne i skridtet, som en bodystocking. Det er selvfølgelig afgørende, når man skal have glæde af sit shapewear HVER DAG, at det er let at få af og på også ved toiletbesøg.

Et andet godt alternativ til kvinder med æblefigur er en opstrammende, højtaljet trusse. Husk at shapewear trusser skal gå helt op til BH kanten. Det bør den gøre, for det vil bule meget ud på en kvinde med æbleform, hvis trussen kun går til taljen. Og det er jo ikke det vi ønsker. Det er også vigtigt, at der på trussens indvendige kanter er silikone, der kan holde trussen oppe og på plads hele dagen.

Fordi du som kvinde med æblefigur ofte har en mindre bagdel end kvinder med pæreform, kan du her også nemt bruge en Torcette – der er en opstrammende undertrøje, hvor du kan bruge din vanlige gode BH indenunder. Fordi bagdelen er mindre på en kvinde med pæreform, vil undertrøjens nederste kant ikke krænge sig for meget ind i bagdelen og lave en bule – og derfor kan du ikke se uden på bukserne eller kjolen, at du har en opstrammende undertrøje på. Når du som en kvinde med æblefigur vælger en opstrammende undertrøje er det vigtigt, at du finder en, der går helt op over BH kanten bagpå. Ellers vil du få buler på bagstykket. En Torcette sørger også for, at de rygdeller, som BH'er kan lave, bliver glattet ud. 

Shapewear, hvis din krop har pæreform

Kvinder med pærefigur er kraftigst over hofterne og bagen. Og de fleste pæreformede kvinder har relativt smalle skuldre og tynde arme. Når en pæreformet kvinde skal vælge shapewear undertøj, skal hun have fokus på sin bagdel og sine lår.

Hvis du har pæreform, så vil en god standard shapewear del i din garderobe være en cykelshortstrusse der går lige til knæet og enten til navlen eller over navlen. Dette afhængigt af, om du vil udglatte en topmave eller gerne vil glatte hele maven og taljen. Når trussen har form som cykelshorts gør det din krop mere jævn at se på, når du går med nederdel eller kjole og samtidig glatter den buler ud og strammer bagdelen godt op. Hvis du har mere bagdel end lår, der skal styr på, kan du vælge en opstrammende trusse i stedet for. Den vil forme ballerne flot og give dem et løft, så figuren bliver mere sexet. Er du i tvivl om hvilken model du skal vælge, så tag en opstrammende højtaljet trusse, der er et af de stykker shapewear, der virker uanset hvilken form din krop har.

Shapewear, hvis din krop har form som et timeglas

En kvinde med timeglas figur har smallere talje end hofter og bryst. Og bryst og hofter har nogenlunde samme omkreds. Marilyn Monroe er det klassiske eksempel på en kvinde med timeglas figur. Hun brugte i det meste af sit liv en størrelse der i dag svarer til størrelse 44. Hun var det, man kan kalde en kurvet timeglas kvinde.

En kurvet timeglas kvinde, der skal vælge shapewear, kan få glæde af en bodyshaper med ben der går til knæet eller en bodysuit. På den måde vil der være fokus på hele kroppen fra bryst til knæ, og du er helgarderet. Denne bodyshaper kan også sagtens bruges af æble- og pæreformede kvinder, der gerne vil strammes jævnt op fra bryst til knæ. Kvinder med timeglasfigur kan også med fordel bruge den opstrammende, højtaljede trusse, der er et lidt lettere alternativ i hverdagen. Vi har også den perfekte model hvis det er Shapewear under jeans man er på udkig efter fxg-streng shapewear trusse .

Shapewear til store kvinder

Vi har Bodyshaper Shapewear slanketøj til både store og små kvinder og vi har virkelig et udvalg vi er stolte af. Små kvinder i små størrelser er lige så glad for at få formet deres figur. Og alle vi kvinder kan godt lide at have en flad mave og en bagdel der har en flot facon. Og vigtigst af alt, ikke alle de buler. Vi har derfor Shapewear xs, s, m til Shapewear xl, Shapewear xxl, xxxl og alt der i mellem.

Shapewear bedst i test

Der er lavet flere forskellige test på hvad der er den bedste model. Vi mener, at den bedste shapewear er den der laver den flotteste figur på dig og som bevarer den gode facon hele dagen lang og som er komfortabel selv om den er opstrammende. En shapewear test skal desuden beskrive de bedste anvendte materialer samt vævningen. Vi har lavet vores egen shapewear guide ovenover, som en god vejledning til hvad du skal vælge og hvad du skal være opmærksom på når du køber shapewear online uden at prøve den først. Desuden går vi meget op i de shapewear anbefalinger og fantastiske feedback vi får fra vores kunder og de spænder bredt fra kvinder der er kede af deres krop og ønsker at bruge en shapewear efter fødsel til kvinder der bare ønsker at få en mere fast og sexet figur eller som en starthjælp til arbejdet hen mod en fladere mave. Vores kunders shapewear anbefalinger vægter meget højt hos os og vi bruger dem til når vi udvælger nye modeller i shoppen.

Vi sælger for nuværende kun Shapewear Damer. Og vi har udvalgt de bedste shapewear som har hver deres fokusområde hvor nogle er shapewear flad mave, som er de bedste shapewear til maven. Du skal finde den bedste shapewear til din figur. Vi har en gang i mellem gode Shapewear tilbud, men du kan altid tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af et godt tilbud.

Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige Shapewear til lige netop din smukke figur, så kontakt mig. Jeg har selv prøvet rigtig mange af modellerne og er super glad for dem. Jeg ved hvad der fungerer godt og hvordan de fungerer. Du kan altid skrive hej@faktiskpraktisk.dk.

Hvad betyder Shapewear?

På dansk kan begrebet oversættes til “tøj, der skal give kroppen facon” eller “formtøj”. Det nye koncept går ud på, at man giver kroppen en smule definition og linje, som man ikke normalt vil kunne skabe med almindeligt tøj. Ofte er det formgivende tøj lavet af materialer, som er meget slidstærke og holdbare, og tøjet eller undertøjet vil være sammensat af flere lag, så formtøjet kan holde alting på plads og sidde godt til.

Måske forveksler du shapewear med et korset, men der er en del til forskel imellem de to beklædningsgenstande. Et korset brugte man ofte i 1700 og 1800-tallet, hvor det var en nødvendighed for at udstråle femininitet. I dag bruger man primært korsettet som en del af en brudekjole, hvor det holder brystet på plads og kjolen oppe.

Shapewear er en mere overordnet betegnelse for formgivende undertøj, som kan bruges som man har lyst, og målet er blot at tilføre kroppen definition og et smukt silhuet.

Hvordan bruge shapewear i hverdagen?

Shapewear kan bruges i forskellige sammenhænge og selve begrebet dækker også over alt fra undertøj og underkjoler til opstrammende shorts eller bodystockings. De forskellige produkter kan man så bruge i forskellige sammenhænge.

Du kan helt generelt få shapewear, der holder maven inde og former din krop. Er du på udkig efter et stykke shapewearj, der slanker og toner din krop, camouflerer maven og løfter brysterne, så er der god hjælp at hente til at vise din krop fra sin bedste side. De effektive toppe, trusser og bodyer har en fantastisk pasform, der tryller med din silhuet, så du kan føle dig godt tilpas.

I hverdagen kan det være en idé at bruge shapewear undertøj, som for eksempel løfter brystet og ballerne. Der findes BH’er, der indgår som en del af formtøjs-tendensen, og disse BH’er er ofte afstivede og udformede i ét. Det betyder, at man undgår den klassiske “rygdelle”, som man kan få, når man har en normal BH på.

En anden idé kan være at bruge en lang, opstrammende top, som man kan sætte inden for buksekanten. En opstrammende shapewear top kan bæres inden under en tætsiddende t-shirt eller under en løs bluse. Toppen vil skabe en smuk silhuet og kropsform, som danner et ensformigt udtryk på overkroppen.

Skab en smuk kurve til fest

Skal du til fest, og har du købt den lækreste, mest tætsiddende kjole, som gør dig sexet og sensuel, så er det ikke så fedt, når maven buler lidt hist og der. Når du skal bære noget tætsiddende, så kommer tøjet bedst til sin ret, hvis kroppen har et ensartet udtryk under. Ved at bruge en skøn maidenform, som dækker mave og lår, kan man give kroppen en fin linje og en form, som gør, at du måske føler dig mere komfortabel i en strammere kjole.

Et andet bud på et opstrammende produkt, som man kan bruge under en tætsiddende kjole, kan for eksempel være en lækker underkjole med tilhørende BH.

Der findes et hav af shapewear produkter, og fordelen ved dem, der er i god kvalitet fordi selve stoffet er vævet tæt er, at de kan bruges igen og igen uden at miste form. Du vil føle, at det er verdens bedste shapewear, når du vælger kvalitet, der samtidig passer til din krop.

Er eksempel på Shapewear, der virker

Vil du se et eksempel på godt shapewear, der virker, så se med nedenfor, hvor Trinny & Susannah demonstrerer deres All In One Bodyshaper:

 

Du kan sagtens vaske dit shapewear i vaskemaskinen, vi anbefaler dog skånsom vask, gerne i vasketøjspose (vasketøjsposer), undgå skyllemiddel og brug ikke dit shapwear hvis det ikke er helt tørt.