Shapewear trusse i sort

Et af de mest solgte stykker shapewear i verden. Varenr. 649389
Shapewear trusse i sort
DKK 310,00
Vælg størrelser
På lager

Sorte shapwewear trusser med opstrammende og slankende effekt. Er du på udkig efter en effektiv shapewear trusse, der går både til kjoler og bukser, er dette et fantastisk godt valg.

Shapewear trusserne fra Trinny & Susannah opstrammer din mave, baller og lår op – samtidig med, at trusserne udglatter buler, så dit tøj sidder bedre. 

Flad mave nu

Det er ikke uden grund, at denne shapewear trusse er en af de mest solgte. kvalitets shapewear, for trussen er både effektiv og behagelig. Deerfekt til hverdag, hvor du ønsker at udglatte og fjerne buler og når du skal til middag eller fest, hvor kjolen skal sidde perfekt. 

Med the high waister shapewear trusse får du:

  • Flad mave
  • Fremhævet taljen
  • Smallere lår
  • Løftet bagdel
  • Flottere figur
  • Støtte til din kropsholdning

Pasformen er helt i top i denne trusse, som har en bomuldskile indbygget i skridtet. Den bliver igen og igen bedst i test, fordi den både er behagelig og effektiv og så hodler den formen vask efter vask.

Du skal vælge den størrelse, som du normalt bruger i tøj. Shapewear effekten bilver ikke forbedret ved at tage et nummer mindre. 

Materialer:

  • 80 % polyamid
  • 19 % elasthan 
  • 1 % bomuld 

The High Waister fås også i farven nude.

Se også guiden til det perfekte shapewear ud fra din kropstype.

Størrelserne i det shapewear, du finder på Faktiskpraktisk er sådan her:

S = 36-38

M = 40-42

L = 44-46

XL = 48-50

2XL = 52-54

3XL = 56-58

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.