Høj shapewear trusse - holder maven på plads

Opstrammende trusser – der bliver hvor de skal. Varenr. 648975
Høj shapewear trusse - holder maven på plads
DKK 257,00
Vælg størrelser
På lager

Høj shapewear trusse fra Naomi & Nicole. Trusserne strammer maven ind, løfter bagdelen blidt og glatter ud.

En yderst behagelig sømløs trusse med kant af Wonderful Edge silikone, der sørger for, at trussen ikke kravler op bagi.

Holder maven på plads med pasform og gode materialer

Naomi & Nicole er et verdenskendt amerikansk brand, der laver shapewear med exceptionel god pasform og i materialer, der er behagelige mod huden.

I forhold til shapewear er vævningen essentiel for at holde sin form. Naomi & Nicoles produkter er produceret af materialer, der er vævet både horisontalt, vertikalt og på kryds, hvilket giver en super pasform, der holder og ikke bliver slap.

Wonderful Edge holder trusserne på plads

Wondeful Egde er flere små riller silikonebånd, der ligger langs trussekanten og sørger for, at trussen bliver siddende, hvor den skal.  

Pasform: Størrelserne er sammenlignelige med danske størrelser. Vælg en large, hvis du normalt vælger det i trusser. Trusserne er ideelle, hvis du har tendens til æbleform, oppustet mave eller er kraftigst omkring maveregionen.

Farve: sort

Du kan se, hvad vi ellers har af effektivt shapewear her.

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.