Sideoversigt

Sitemap over vores undersider

Gør det let, når du rejser - Denne side hjælper dig med at huske det hele og få det til at fylde så lidt som muligt, når du skal på tur.

Orden i tasken og tingene - Er du også træt af, at du ikke kan finde dine ting i tasken, når du skal bruge dem? Fx telefonen, når den ringer, eller nøglerne en mørk nat? Her på siden finder du smarte ting til at holde styr på tasken og på dine ting. Der er også en guide til, hvordan du en gang for alle får orden i tasken.

Tøj uden pletter og fnug - Her er der tips og tricks og produkter, der kan spare dig for en masse dårligt brugt tid og små øv-oplevelser i hverdagen.

Til kroppen - Her er der råd om, hvordan, du får det bedre med din krop, og der er også en guide til at vælge det rigtige shapewear i forhold til din kropstype. Det er også her du kan se alt vores spapewear undertøj, badedragter, der former din krop og sømløst ultrablødt undertøj.  

Hjælp til fødder - Her finder du hjælp til fødder, der skal have det så godt som muligt. Der er masser af gode råd og produkter, der kan hjælpe ømme fødder og sure tæer.

Skopleje - Her er der produkter, der kan hjælpe dig med at gå behageligt i de høje sko, redde dem, hvis hælen bliver skrabet, stå fast, hvis der er glat, og pudse sko på farten.

Sov godt - På denne side har vi samlet vores bløde bambussengetøj og en masse råd om, hvordan du kan sørge for at sove godt.

Tilbud lige nu - Her kan du se, hvad du kan få rabat på lige nu. Det er ting, jeg ikke har så mange tilbage af, og så er der produkter, som jeg bare VED virker, og som du skal have mulighed for at prøve billigt.

Faktiskpraktisk og miljøet - Her kan du læse om, hvad vi gør for at være bæredygtige go passe godt på naturen.

Gode råd, tips & tricks:

Sådan får du flad mave med det samme - Her kan du se, hvad der er det bedste shapewear til maven. Det er genveje til at få flad mave hurtigt, og få dit tøj til at sidde bedst alt efter, om du skal have kjole eller bukser på.

Få en god numse med shapewear - Her kan du se, vhad du skal gå efter, når du skal vælge det bedste shapewear til at løfte og stramem ballerne.

Slip for sure tæer - Her er der gode råd til, hvordan du fx kan bruge bagepulver til at slippe af med sure tæer og redde sko, sneakers og sandaler, der lugter surt af fodsved.

Strømper til sensitive børn - Her kan du se, hvordan du kan hjælpe dit sensitive barn med at slutte fred med at have strømper på. Du får råd til, hvad du skal kigge efter, når du køber strømper, og  tips til hvad du kan gøre for at komme til at bruge de strømper, du allerede har købt, men som irriterer dit barn.

Slut med fodsved - Her har vi samlet bambusstrømper, der hjælper mod fodsved, fordi de er antibakterielle og suger fodsved 8 gange bedre end bomuldsstrømper.

Guide til at fjerne pletter - Her kan du se, hvordan du kan fjerne pletter med citroner, sødmælk og andet fra køkkenet.

Vores mærker:

Trinny & Susannah - Her har vi samlet alle de produkter, vi har fra det engelske makkerpar Trinny & Susannah.

Contigo - her kan du se de termokrus og drikkeflasker, vi har fra mærket Contigo.