Sideoversigt

Sitemap over vores undersider

Praktisk - Denne side hjælper dig med praktiske ting i hverdagen, og når du skal på tur. Der er fx ting, der kan hjælpe dig med at passe godt på dit tøj, og hvordan du en gang for alle får orden i tasken.

Shapewear - Her er der en guide til at vælge det rigtige shapewear i forhold til din kropstype. Det er også her, du kan se alt vores shapewear, undertøj, bodystockings, badedragter og strømpebukser, der former din krop på bedste vis.

Shape undertøj – Her finder du en overskuelig oversigt over al vores shapewear undertøj opdelt efter de forskellige mærker.

Plus Size Shapewear - Her kan du se vores størrelsesguide og det shapewear, vi har i store størrelser.

Strømper - Her finder du hjælp til fødder, der skal have det så godt som muligt. Der er masser af gode råd og produkter, der kan hjælpe ømme fødder og sure tæer.

Sengetøj - Her kan du se alt vores sengetøj i silke og økologisk bambus. Vi har også samlet en masse råd til, hvordan du kan sørge for at sove godt med tilbehør, der kan hjælpe dig. 

Ekstra blødt undertøj - Her kan du se vores sømløse og bløde undertøj.

Bambus undertøj til mænd - Uanset om du dyrker sport, sidder på kontor, er brandmænd eller skal på vildmarkstur. Så er bambus undertøj til mænd det helt rigtige valg! Læs her, hvorfor!

Faktiskpraktisk og miljøet - Her kan du læse om, hvad vi gør for at være bæredygtige og passe godt på naturen.

 

Gode råd, tips & tricks:

Sådan får du flad mave med det samme - Her kan du se, hvad der er det bedste shapewear til maven. Der findes genveje til hurtigt at få flad mave hurtigt og til at få dit tøj til at sidde bedst – alt efter, om du skal have kjole eller bukser på.

Bodystocking shapewear - Bliv klogere på hvilken model, du skal vælge - med eller uden ben - ud fra hvilken kropstype du har.

Få en god numse med shapewear - Her kan du se, hvad du skal gå efter, når du skal vælge det bedste shapewear til at løfte og stramem ballerne.

Slip for sure tæer - Her er der gode råd til, hvordan du fx kan bruge bagepulver til at slippe af med sure tæer og redde sko, sneakers og sandaler, der lugter surt af fodsved.

Strømper til sensitive børn - Her kan du se, hvordan du kan hjælpe dit sensitive barn med at slutte fred med at have strømper på. Du får råd til, hvad du skal kigge efter, når du køber strømper, og hvad du kan gøre for at komme til at bruge de strømper, du allerede har købt, men som irriterer dit barn.

Slut med fodsved - Her har vi samlet bambusstrømper, der hjælper mod fodsved, fordi bambusstrømer er antibakterielle og suger fodsved 8 gange bedre end bomuldsstrømper.

Guide til at fjerne pletter - Her kan du se, hvordan du kan fjerne pletter med citroner, sødmælk og andet fra køkkenet.

Bambus børnestrømper - Læs her om bambus børnestrømper, hvilke særlige egenskaber de har, og hvad godt de kan gøre for dit barn.

Strømper der ikke strammer - Læs alt, hvad du bør vide her, om strømper der egner sig specielt godt til dårligt blodomløb, neuropsykiatriske lidelser samt allergi. 

Vores mærker:

Trinny & Susannah - Her har vi samlet alle de produkter, vi har fra det engelske makkerpar Trinny & Susannah.

Contigo - Her kan du se de termokrus og drikkeflasker, vi har fra mærket Contigo.

Naomi & Nicole - Her kan du se det shapewear og bløde undertøj, vi har fra mærket Naomi & Nicole.

Woly - fra Woly tilbyder vi vaskeposer, skodeodorant, såler og skoindlæg.

Blackspade - Vi har undertøj, yogatøj og hyggetøj fra Blackspade.

Engel Natur - Vi har nattøj og udnertøj fra Engel Natur.

DeoMed - Vi har sømløse børnestrømper og strømper uden elastik og søm fra DeoMed.

Cette - Vi har strømpebukser og shapewear fra det belgiske firma Cette.

Braza - Vi har blandt andet vaskeposer og skoindlæg fra Braza.

IQSox - Vi har bambusstrømper og undertøj fra IQSox.

Packit - vi har madkasser, der holder maden kold fra Packit.

Shewee - her er der hjælp til kvinder, der gerne vil kunne stå op og tisse.

Faktiskpraktisk - her kan du læse om vores egne produkter.