Content protected by Whocopied.me

Sømløse strømper til børn

Har du et barn, der bliver irriteret over sine strømper, eller som tager strømperne af, så snart hun eller han kan komme til det? Så kan det være, at du har et sansestærkt eller sensitivt barn, som føler på en intensiv måde og derfor nemmere bliver irriteret af sit tøj.

Et sensitivt barn vil opleve irritation og frustration med strømper med sømme og elastik. Hos nogle kan man også se tydeligt på huden, at den meget let bliver irriteret. Hvis du er på udkig efter sømløse børnestrømper eller sokker, så tjek, at der hverken er sømme, hælsyning eller tåsyning. Så sikrer du dig, at strømpen fungerer for barnet på alle ledder og kanter.

Strømper kan give små børn en fornemmelse af tryghed

Strømper og sokker kan være med til at give barnet en fornemmelse af tryghed og komfort - og det er jo trods alt fødderne, der skal bære kroppen hele dagen lang. Når man skal finde gode børnestrømper handler det derfor ikke bare om, at strømperne er flotte eller af et godt mærke - det vigtigste er, at man overvejer, om strømpen er behagelig at have på. 

Her er det særligt vigtigt, at:

  • Strømpen er blød
  • Strømpen er uden sømme
  • Strømpen giver mulighed for, at foden kan vokse

Den bedste sømløse børnestrømpe er en strømpe, som ikke har nogen hælsyning eller hælsøm. Når en strømpe ikke er syet på hælen, kan barnet vokse i strømpen, og som forælder slipper man for at købe strømper hver fjerde måned. 

Når en strømpe ikke har en hælsyning, vil man kunne bruge strømpen i meget længere tid end ellers, indtil ribben kommer for tæt på hælen. Det er altså en stor fordel at bruge sømløse strømper. 

Måske tænker du, at strømpen vil glide ned, fordi den ikke har noget holdepunkt i forhold til hælen, men en sømløs strømpe være lige så god, som en almindelig strømpe. 

Det, der er med til at gøre sømløse børnestrømper så populære er, at, de udelukkende giver succesoplevelser: Barnet kan ikke tage strømpen på en forkert måde, og strømpen kan vendes og drejes, uden at den generer.

De strømper, du allerede har derhjemme, bliver mere behagelige at have på, hvis du vender vrangen ud på dem. 

Bambusstrømper er også en mulighed

Finder du ikke nogle sømløse børnestrømper til dit lidt større barn, kan du overveje at købe bambusstrømper i små størrelser. Nogle bambusstrømper er nemlig også uden sømme og elastik og så er de bløde bambusstrømper er i øvrigt gode til at transportere sved væk fra fødderne, og samtidig har de antibakterielleegenskaber, som sørger for, at barnet ikke får sure tæer. Du kan se et godt valg af bambusstrømper uden søm og elastik her, hvor størrelserne starter fra 35.