Sømløse børnestrømper - mørkeblå

Varenr. 951015
Sømløse børnestrømper - mørkeblå
Sømløse børnestrømper - mørkeblå
DKK 47,00
Vælg størrelse
På lager

Mørkeblå børnestrømper uden søm og elastik. Strømperne, du ser her, er lavet til børn, der føler sig generet af sømme og elastik i det tøj, de har på direkte mod huden. - Det er typisk elastikker og sømme i strømper og undertøj, der generer sensitive børn, så kan man skaffe sømløse strømper, så hjælper man med at gøre hverdagen nemmere for de små.

Farve: ​Strømperne her er i en mørk blå farve, som er meget populær. En af vores små faste kunder kalder den "batmand-blå".

Materiale: Strømpen er lavet i økologisk bomuld. Og der er tilsat en smule polyamid og lycra for at give elasticitet og gøre strømpen mere behagelig at have på. Strømperne forebygger svedlugt og svamp, som små fødder ellers nemt kan få problemer med. De er vævet, så de slutter godt fast om foden og ikke glider ned, selv om de ikke strammer og generer.

Størrelser: 27-29, 30-32 og 33-35.

Strømperne kan vaskes på 60 grader i vaskemaskinen, og de går også fint i tørretumbleren.

Med de sømløse stømper slipper du for at skulle ud i lange forhandlinger for at få strømper på om morgenen, for at rode vasketøjskurven igennem for at finde de eneste par strømper, hun vil gå med, og for at vende vrangen ud på strømperne, for at de kan komme på.
Følsomme og sensitive børn har brug for at have tøj og ikke mindst strømper, som ikke generer og forstyrrer dem i hverdagen, for der skal være fokus på leg og læring. Derfor er det godt at vælge strømper, som er uden sømme og elastik. 

Sådan hjælpe du sensitive børn med at have det bedst muligt med det tøj, de har på:

  • Vær tålmodig, vær tålmodig, vær tålmodig
  • Lav en daglig rutine omkring tøjet
  • Vælg blødt tøj
  • Vælg sømløst tøj eller vend vrangen ud
  • Klip mærke i tøjet væk 
  • Lad barnet være med til at bestemme
  • Find et vaskemiddel, som ikke irriterer eller lugter

Du kan se mere på linket her.