Content protected by Whocopied.me

DeoMed

Sømløse strømper fra DeoMed

DeoMed fremstiller sømløse strømper til både voksne og børn. Strømperne til voksne er rettet til folk, der har problemer med fødderne for eksempel i forbindelse med diabetes/sukkersyge og personer, som bare vil prioritere at passe særligt godt på fødderne. Børn kan ikke på samme måde selv vælge at købe gode sokker, der forkæler fødderne og føles behagelige. Men ubehageligt tøj kan i høj grad genere og forstyrre børns leg og trivsel. Det samme kan strømper. Hos FaktiskPraktisk kender jeg problemstillingen fra da min søn Peter, var lille, og derfor sælger jeg børnestrømper uden genererende sømme og stram elastik fra mærket DeoMed. Strømperne er lavet i økologisk bomuld og har ingen sømme, som traditionelle strømper har. Dette betyder, at strømperne er behagelige at have på, og at dit barn undgår gener, som traditionelle strømper ellers kan give. Strømpernes materiale og overflade er behandlet på en måde, som betyder, at strømperne ikke kommer til at lugte kraftigt af sved, som andre strømper har tendens til at gøre med tiden. 

Strømper til sansestærke børn

De sømløse strømper fra DeoMed er især velegnede til sensitive og sansestærke børn, som let føler sig forstyrrede og generede at det tøj, de har på. Med strømper fra DeoMed undgås dette, da strømperne er lavet uden sømme, hvilket gør, at det barn, du giver strømperne, ikke mærker, at det bærer strømper. Det betyder, at børn kan fortsætte deres leg og udvikling uden fysiske gener fra strømper. Ud over at have disse positive effekter, hjælper strømper fra DeoMed også dit barn eller barnebarn med at undgå fysiske gener som irriteret hud, gnavesår eller vabler.

Jeg anbefaler strømperne fra DeoMed til alle børn, for jeg synes, at livet er for kort og for godt til at have strømper, der driller!

Farver

Jeg sælger strømper fra DeoMed i forskellige farver. Strømperne til voksne har jeg i sort, og strømperne itl børn fås i en klar turkisblå, i en afdæmpet mørkeblå og i en farvestrålende pink udgave, som alle har farverige detaljer på hæl og tå i henholdsvis sort, turkisblå og orange. Dette gør strømperne anderledes og unikke. Farverne sikrer desuden, at man kan kende strømperne fra barnets legekammeraters, hvilket ikke altid er nemt med ensfarvede strømper. Jeg har dem også i ensfarvede i farverne lyserøde, blå og hvide.

Strømperne kan vaskes med almindeligt enzymholdigt vaskemiddel, hvilket gør dem praktiske barnets garderobe.