Strømper

I Faktiskpraktisk sælger vi strømper, som er udviklet til sensitive børn og voksne, der er generet af problemer med fodsved, eksem eller sensitiv hud. Bambussokkerne findes som ankelstrømper med langt skaft og som footies. Vores ankelsokker i bambus er et populært produkt, da bambus indeholder antibakterielle stoffer, som hjælper mod varme fødder og sure tæer. Samtidig er bambusmaterialet super blødt og behageligt at have på. Se alle vores bambus strømper, uldsokker og børnestrømper uden søm ved tæerne på denne side.

 

Strømper

Strømper er ikke bare strømper. Der er sømløse strømper, bambus strømper, bambus sokker, strømper til sensitive børn, uldsokker, ankel sokker, ankel strømper, bambus sokker til mænd, strømper uden søm, strømper uden søm til børn, bambus sokker der har klaret sig godt i test …. Og en hel masse andre slags strømper!

De strømper, du kan få her i Faktiskpraktisk, er strømper, som har en praktisk funktion og på den måde hjælper dig uden om ting, der kan irritere i hverdagen. Det kan være, at vores strømper hjælper særligt, hvis man har problemer med fodsved, hvis man har diabetes eller dårligt blodomløb eller er sensitiv og ikke kan lide strømper med søm.

Strømper, der hjælper mod fodsved

Hvis du har problemer med varme fødder eller fodsved, så er det først og fremmest bambusstrømper, der kan hjælpe dig. Dels suger de fugten fra fødderne meget effektivt, dels er de antibakterielle, så de naturligt holder antallet af bakterier nede. – Det er bakterierne, giver lugten af fodsved, så på den måde er bambus sokker med til at holde lugten nede.

Strømper ved diabetes og dårligt blodomløb

De bambusstrømper, vi sælger, er alle med flade sømme og uden elastik. Det gør dem egnede til personer, som har dårligt blodomløb eller diabetes – og såmænd også til alle os, der helst slipper for stædige elastikmærker på anklerne, når strømperne kommer af!

Strømper uden søm

Vi har et udvalg af strømper til sensitive børn. Det er strømper uden søm, som kan hjælpe børn, der føler sig generet af at have ”almindelige” strømper på. Almindelige strømper kan særligt irritere ved tæerne, hælen og anklerne, hvor den strittende søm eller elastikken, ellers sidder. – Inden du køber strømper uden søm til børn eller dig selv, kan det være en ide, at prøve at vende vrangen ud på dine almindelige strømper, inden du tager dem på.   

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.