Content protected by Whocopied.me

Tilbehør

Her kan du se produkter, der tager lugten fra fodsved, sure sko og sure tæer. Nederst på siden kan du læse gode råd om, hvordan du passer godt på dine fødder og undgår, at de kommer til at lugte.

Problemer med sure tæer? Her får du svaret på hvorfor!

Nærmest alle mennesker har på et eller andet tidspunkt oplevet at have sure tæer, som følge af en lang dag, hvor man har lukket fødderne inde i et par sko omsluttet af strømper. Mange kommer dog dertil, hvor man oplever problemer med fodsved, men sådan behøver det ikke være, da der er utroligt mange ting, man kan gøre for at afhjælpe den sure lugt. Sure fødder er et tabu – et emne ikke mange taler om, og derfor oplever mange, at det er pinligt at opdage, at man har sure tæer, når det i virkeligheden bare er meget naturligt.

Ønsker du at læse mere om, hvad man kan gøre for at undgå sure tæer, så læs med her!

Der findes helt overordnet 5 nemme råd, man kan følge, hvis man vil holde fødderne lugtfrie.

Råd nr. 1: Keep ’em clean

Det første råd er at holde fødderne rene – selvfølgelig. At tage et bad kan hjælpe midlertidigt ja, men man stopper jo ikke med at svede bagefter. Når du er hjemme, er et tip at tage strømperne af og lade dine fødder få luft. Her er det vigtigt, at du ved, at sveden produceres bedst i et fugtigt miljø, hvor bakterier også formerer sig bedst.

Råd nr. 2: Strømper, strømper, strømper

Råd nr. 2 lyder: Brug bambusstrømper – ikke bomuldsstrømper. Det afgørende for at undgå lugtende fødder er at give fødderne luft og give dem god ventilation. Miljøet i strømpe og sko skal være åndbart og luftigt. Bomuldsstrømper vil ofte ikke være det bedste valg for de fleste.

Bambusstrømper er strømper, der er lavet af et lækkert bambusmateriale, der suger op til 7 gange bedre end almindelig bomuld. Bambusstrømperne er altså en god nyhed for dem, der har sure tæer. En bonus ved at bruge bambusstrømper er også, at fødderne automatisk køles, fordi vævningen her er utrolig åndbar og let. Bambusstrømper er virkelig revolutionerende, og de lever faktisk op til deres omdømme, da de yderligere er antibakterielle og dermed mindsker bakterieproduktionen og holder fødderne rene! Du kan se vores bambusstrømper ved at trykke på dette link.

Råd nr. 3: Tørt som Sahara

Et nærmest logisk råd er at holde dine sko tørre som Sahara. Vådt fodtøj giver bakterier lov til at formere sig, noget der netop forårsager lugt. Lad skoene tørre helt imellem hver gang du bruger dem. På regnvejrsdage vil dette altså sige, at et par tørre gummistøvler næsten er det optimale – og så brug da lige bambusstrømper i gummistøvlerne, så er du helt sikker på lækre, lugtfrie fødder!

Råd nr. 4: … Som at gå på en sky af renhed!

Det fjerde råd anbefaler dig at lægge en antilugt indlægssål i dine sko eller støvler. En sådan indlægssål kan klippes til i størrelsen og passe perfekt til et hvilket som helst par sko. Du mærker ikke en antilugt indlægssål, da den er utrolig tynd. Det, der gør, at sålen kan forhindre lugt er dens aktive kul-egenskaber, der har naturlige antilugt-egenskaber! Du kan se sålen på linket her.

Råd nr. 5: Det kan sprayes væk

Sidste råd oplyser dig om, at den dårlige lugt godt kan sprayes væk. Selvfølgelig er det en midlertidig løsning ligesom det er en midlertidig løsning at sprøjte deodorant under de svedige armhuler. Du kan vælge at spraye sko og støvler med en skodeodorant, der indeholder sølvioner, fordi sølvioner er med til at neutralisere bakterielle lugte og forebygge nye lugte. Skodeodoranten virker i både nye og gamle sure sko.

En anti-fodsvedspakke… Hvor finder jeg det?

Lyder det hele bare lidt for kompliceret, og gider du bare ikke til at bruge penge på forskellige hjemmesider, så fortvivl ikke! Vi har samlet en lækker anti-fodsvedspakke til dig med sure fødder. Pakken indeholder alle førnævnte produkter, og derfor kan den hjælpe dig på vejen mod lugtfrie fødder. Ved at købe pakken sparer du mere end 100 kr. – Se pakken mod fodsved her.