Content protected by Whocopied.me

Pakke mod fodsved

En pakke med alt hvad du behøver, for at komme de sure tæer til livs. Varenr. 1362099
(5 stjerner, baseret på 1 anmeldelser)
Pakke mod fodsved
Pakke mod fodsved
Pakke mod fodsved
Pakke mod fodsved
DKK 390,00
Vælg størrelse
På lager

Hvordan slipper du for fodsved?

Hvis du har problemer med fodsved, så er du med i en stor klub – for det er næsten halvdelen af alle, der føler sig generet af fodsved. Men sådan behøver det ikke at være, for her i pakken finder du alt, hvad du skal bruge til at holde dine fødder tørre og fjerne den dårlige lugt fra svedige tæer, sko og strømper. 

I pakken får du 6 par bløde bambus strømper, der har en naturlig antibakteriel virkning og derfor ikke kommer til at lugte af sure tæer eller blive våde af fodsved. Bambus strømperne er UDEN nagende sømme og stramme elastikker. Derfor er de meget behagelige at have på, samtidig med, at de hjælper dig med ikke at være generet af fodsved og lugten af sure tæer. I pakken får du også en skodeodorant med sølvioner, der neutraliserer lugten fra sure sko, og du får også 3 stk. antilugt såler, som holder lugten af fodsved væk.

Du får:

  • 6 par sorte bambus strømper BASIX uden elastik og søm.
  • 1 stk. skodeodorant fra 2GO med sølvioner
  • 3 stk. antilugt såler mod fodsved - fra 2GO.

Den samlede pris er normalt kr. 462 – ved at købe pakken samlet sparer du 72 kr.

Hvordan hjælper bambus strømper dig mod sure tæer?

Noget af det vigtigste for at holde lugten af fodsved nede er, at du bruger strømper, som kan lede fugten væk fra fødderne. Jeg anbefaler at du bruger bambus strømper som dem her i pakken, fordi bambusmaterialet suger op til 7 gange bedre end bomuld og det er helt afgørende, når man sveder. Samtidig med, at de suger fodsved effektivt, vil strømper i bambus også automatisk køle dine fødder, fordi vævningen er let og ekstremt åndbar. Og som den tredje gode ting er bambus antibakterielt, så det holder udviklingen af bakterier og dermed lugten af fodsved nede.

Vi har flere typer bambusstrømper. Se dem her.

Slip for lugtende fødder

Har du lyst til at slippe for lugtende fødder? Så er der en række ting du kan gøre - også uden pakken mod fodsved. Lugten, som fødder kan få, skabes af mange bakterier, der trives godt i et lukket miljø - i skoen. For at undgå, at du får lugtende fødder, selvom du er nyvasket, er det vigtigt, at du skifter strømper ofte, lader skoene tørre, og ikke mindst sørger for en god fodhygiejne. Jeg giver dig her tips til, hvordan du kan forebygge ildelugtende fødder med et par almindelige husmorregler, samt nogle gode produkter.

Hold fødder og sko tørre

Det er vigtigt at holde et tørt klima i skoen, hvis du vil undgå fødder, som lugter. Sørg for, at du skifter dine strømper dagligt, og hvis det er vådt udenfor, er det vigtigt, at dine sko når at tørre natten over.

Er skoene ikke tørre, vil det fugtige - og efterhånden som du går med skoene - varme klima gøre bakteriernes forhold bedre, og det betyder lugtende fødder.

Nogle mennesker har større tendens til at svede på fødderne, mens andre kan undgå lugtende fødder i rigtig lang tid, og det skal man selvfølgelig tage forbehold for. Er du dog én af dem, som jævnligt har varme og fugtige fødder, så kan det være, at du aktivt skal give dine fødder bedre vilkår.

Strømper med naturlige, antibakterielle egenskaber

Fordi der er mange mennesker, som lider af lugtende fødder, er der også et relativt godt udbud af produkter, der kan hjælpe mod lugtende fødder. Et eksempel er bambus strømper, som er strømper, der er lavet på de fibre, som bambus består af. Bambus har i sin færdigt forarbejdede tilstand en naturlig, antibakteriel funktion, som simpelthen gør, at den hæmmer undviklingen af bakteriet, så klimaet omkring en bambus strømpe er bedre.

Bambus strømper giver bedre forhold for dine fødder, fordi de leder sveden bedre væk fra foden, end en almindelig bomuldsstrømpe ville gøre. En klassisk sort bambus strømpe som denne fra DeoMed er et godt bud på en bambus strømpe, som kan bruges i hverdagen og som ligner en almindelig bomuldsstrømpe.

Hvilke husråd er der mod sure fødder?

Du kan følge mine almindelige husråd om lugtende fødder.

  • Vask lugtende fødder
  • Tør de rene fødder grundigt
  • Giv fødderne de bedste betingelser

Når først dine fødder lugter, er det vigtigt, at de bliver vasket grundigt. Sørg for, at lugten er helt væk. Tør herefter fødderne, og lad dem gerne lufttørre i 15 minutter. Når fødderne er helt tørre, kan du give fødderne strømper på. Giv dem de bedste betingelser og sørg for, at du bruger strømper af den bedste kvalitet. Her vil det være smart, hvis du bruger bambus sokker eller andre sokker, der modarbejder ophobningen af sved.

Lang og hektisk dag - større risiko for sure tæer

Er du aktiv, og har du en hektisk og lang hverdag, så der større risiko for, at du vil opleve at have sure fødder. Særligt om sommeren, når luften er varm, og skoene sidder tæt, kan det være svært at holde lugten væk.

I sportssko og i sneakers er det rart at have strømper på, og vil du teste bambus strømper, så kan du gøre det. Denne Verdens bedste footies  er den kortere model af sorte bambus strømper, som lufter godt om foden, selvom man er på farten i længere tid. De fåes også i sorte, dog kun i gaveæske: Footies i bambus |. De hvide fåes også i en flot gaveæske: Hvide footies i bambus | Perfekte til sneakers og løbesko Anmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Kan varmt anbefales 👍🏻

Givet af Majbritt d. 17.10.2021