Bambus strømper

Bambus strømper uden generende elastik og sømme passer godt på dine fødders sundhed. Bambusmaterialet suger op til syv gange bedre end bomuld og indeholder antibakterielle og varmeregulerende egenskaber, som forebygger fodsved og sure tæer. Med bambussokker er du sikret høj kvalitet og komfort – det gør dem til ideelle sokker til diabetikere, folk med sensitive fødder og alle os, der nogel gange kæmper med fodsved.

Bambus strømper 

Hvis du døjer med fødder, der har en tendens til at svede eller at blive sure, så kan det være en idé at prøve andre typer af strømper. Bambus sokker er lavet af de fibre, bambus består af. Bambus har antibakterielle egenskaber, og det eksotiske materiale er samtidig meget svedabsorberende. At gå rundt med sure tæer kan være både pinligt og frustrerende, men faktisk kan man tage visse forbehold, der gør generne mindre. 

Struktur, elasticitet og god bæreevne

Når man er på jagt efter strømper mod sved, behøver det ikke nødvendigvis at være dyrt. Selvom strømper mod sved skal have nogle fordele, som andre strømper ikke har, gør det ikke nødvendigvis bambusstrømperne dyrere. Bambusstrømper har en god holdbarhed, og de holder struktur og elasticitet selv efter mange gange i vaskemaskinen.

Bor du i et område, hvor indholdet af kalk i vandet er højt, så oplever du måske, at dit vasketøj bliver stift og fladt efter vask. Bambus sokker har en høj bæreevne og elasticitet, som gør, at strømperne holder strukturen og blødheden fra før, de bliver vasket. 

Slip for fodsvamp

Ved at bruge bambus sokker slipper man for at tænke på om, at fødderne bliver fugtige og ildelugtende. Strømpernes antibakterielle funktioner sikrer dig, at der ikke dannes fodsvamp. Kombinationen af fugtige, varme tæer og en strømpe, der holder fugten inde, øger risikoen for at danne svamp. Bambusstrømper har naturlige fordele, som netop modarbejder sure tæer - der dannes ved ophobning af mange bakterier samme sted. Her kan du se mere om, hvad du kan gør for at slippe for sure tæer og fødder, der lugter.

Ingen mærker efter brug 

Med et par bambus sokker i hånden vil man med det samme opleve, hvor bløde strømperne egentlig er. Faktisk kan man sige, at jo blødere bambus strømpen er, desto bedre kvalitet er den. Det, at bambus strømperne er så bløde, gør det selvsagt utroligt behageligt at have strømper på. Strømperne har ingen sømme, og man får ikke den velkendte “strømpekant” efter brug, som kan være et resultat af et dårligt blodomløb, diabetes eller bare meget stramme strømper. 

Tilbud og rabat på bambusstrømper

Prisen på bambusstrømper ligger et stykke over prisen på standard bomuldsstrømper. Nogle gange kan man få bomuldsstrømper i fx supermarkedet for ned til 10 kr. stykket, hvis man køber 10 par. - Men på strømper hænger prisen tæt sammen med kvaliteten, og de billige bomuldsstrømper mister typisk pasformen og bliver stive efter nogle ganges vask. 

Sådan er det ikke med bambusstrømper, hvor materialet er dyrere og på den måde lægger op til, at der bliver kælet mere for sprømpen under fremstillingen. Det giver et produkt i en god kvalitet, og da der dels er indkøbt et bedre grundmateriale og er brugt mere tid på at designe og fremstille strømpen, så er prisen også højere. Derfor er det sjælent, at der er tilbud og rabat på bambusstrømper. Til gengæld, så holder de typisk pasformen længere og derfor er prisen pr. dag man bruger strømpen ofte det samme som med de billige bomuldsstrømper.

Bambus og miljøet

Fremstillingen af bambus er relativt miljøvenlig, fordi bambusplanten vokser hurtigt, selv uden brug af fremmende gødning. Hvis du vil lave et miljørigtige valg, så kan det være værd at overveje, om bomuldssokkerne skal skiftes ud med bambus sokker. 

På hjemmesiden MindTheTrash.dk kan du finde ressourcekredsløbet for bambus strømper. Ressourcekredsløbet for bambus strømper er relativt bæredygtigt, fordi bambus vokser hurtigt. Produktionen af bambus strømper har både fordele og ulemper, og en af de største fordele er, at farvestoffet, som for eksempel gør strømpen sort, optages bedre i bambus end i bomuld, og det gør produktionen mere bæredygtig. 

Grunden til, at bambus vokser så hurtigt uden brug af kemikalier, er, at bambus indeholder et stof, som gør, at den er resistent overfor angreb fra skadedyr. 

Du kan se vores mest solgte bambusstrømper her.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.