Undgå sure tæer med bagepulver

Problemer med sure tæer? 

Måske har du selv fødder, der lugter surt - måske er det din kæreste eller dine børn. Lige meget hvis fødder eller sko, lugten kommer fra, så kan du slippe for den med rådene og produkterne her på siden.

Mange vælger en skodeodorant og det er også en god måde at fjerne lugten fra sure tæer, men der findes mere naturlige måder at afhjælpe ildelugtende fødder med, og det er dem, jeg komemr ind på her.

Det er et godt husmortrick at bruge bagepulver til at fjerne lugten fra sure tæer i fx sandaler og løbesko. Sådan gør du:

Den nemme løsning - bagepulver 

Alle har bagepulver stående i køkkenskabet - og det kan redde dig fra mange ting ikke mindst ildelugtende fødder, der lugter. Start med at vaske fødderne og tørre dem meget grundigt: bagefter drysser du dem med en lille smule bagepulver og så er du klar.

Vask også sine sko i vand med bagepulver, lad dem tørre og drys så bagepulver på sålen og dup det ind med en tør klud.

Antibakterielle sokker

Vælg sokker, der er gode til at suge sved og er antibakterielle, så de begrænser væksten af bakterier, der lugter. Det kan en god ide at bruge strømper af ren bomuld, men studier viser, at bambus strømper fungerer bedre og suger op til 8 gange mere fugt fra fødderne.

Gå med bare tæer derhjemme

Slip dine fødder fri, når du går derhjemme. 

Vil du vide mere om sure fødder og ildelugtende tæer, så se her.