Bambus strømpe LANG - uden sømme og elastik - sort

Lange, sorte bambus strømper, der hjælper blodcirkulationen og hæmmer sved & lugt. Varenr. 647153
Bambus strømpe LANG - uden sømme og elastik - sort
Bambus strømpe LANG - uden sømme og elastik - sort
DKK 97,00
Vælg størrelse
På lager

Bambus sokker til dame og herre - sælges parvis.

Lang unisex model af bambus, der er åndbar og giver en bedre blodcirkulation i fødderne. 

Bambus strømperne er sømløse og ikke-strammende strømper, der er produceret i superblødt bambus materiale. Derfor er bambus sokker også rigtig gode til diabetikere.

Og du skal ikke være nervøs for følelsen og kvaliteten, hvis du ikke kender bambus strømper: De er super bløde og de sømløse syninger over tæerne giver god komfort dagen lang.

Størrelser: 35-38, 39-42, 43-46

Farve: Sort

Mere info om bambus strømper

Finvævet unisex strømpe i et design, der sikrer et fast greb om benet uden at stramme. Indholdet af lycra sikrer, at strømpen er optimal elastisk. Bambus giver dig en langvarig antibakteriel virkning, der fjerner bakterier og lugte. Denne egenskab understøttes af Sanitized® finish. Samtidig har bambus en evne til at lade fødderne ånde, så fugt transporteres væk fra foden. 

Denne strømpe er specielt egnet til diabetes patienter med ringe blodcirkulation i benene.

Komposition: Bambusgarn 80%, polyamid 17%, Lycra® 3%, Sanitized® finish

Design: LANG model

Se alle bambus strømper her.

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.