Content protected by Whocopied.me

Lugtfrie såler til sko

Skosåler der fjerner lugten fra fodsved og sure sko. Passer til str 36-47 Varenr. 647140
(4 stjerner, baseret på 2 anmeldelser)
Lugtfrie såler til sko
Lugtfrie såler til sko
DKK 55,00
2 på lager

Slip for sure tæer og sko, der lugter

Hvis dine yndlingssko lugter surt, så kan du slippe for lugten af sure tæer og sure sko ved at bruge enten en antilugtsål, som du lægger ned i dine sko, eller en skodeodorant.

Du kan bestille antilugtsålen her på siden og klikke på linket til skodeodoranten. - Vil du først vide lidt mere om, hvad du kan gøre for at undgå sure sko og sure tæer, der lugter, så kan du læse videre.

Hvorfor får man så sure tæer?

Vi får sure tæer (og sko), pga bakterier. Når vi sveder vores fødder, dannes der et fugtigt miljø, som er grobund for de bakterier, som giver sure tæer. Derfor er det vigtigt, at få tørrer sko på dagligt og bruge nogle strømper, som holder dine fødder tørrer hele dagen. 

Såler, der tager lugten fra sure tæer og fødder

Du kan desuden også bruge en antilugt indlægssål, der er lavet specielt til at fange lugten fra sure tæer og fødder, så de ikke kommer til at lugte.

Antilugtsålen er lavet i onesize, så du bare klipper sålen til ved de stiplede linjer, der passer til din størrelse. Sålen er meget tynd og fylder ikke i skoen. Den er af ventilerende viskose på den side, der vender op mod dine fødder og latexskum med aktivt kul på undersiden. Sålerne er meget effektive til at tage lugten fra sure tæer og fødder. Og de kan redde meget, for lige meget hvor gode dine sko er, så kommer lugtende sko nemt til at blive stående derhjemme i skammekrogen.

 

Bambusstrømper hjælper også mod sure tæer 

En ting, der også kan hjælpe dig med at undgå, at dine sko og fødder kommer til at lugte af sure tæer, er bambusstrømper. De suger sved fra fødderne 7 gange mere effektivt end bomuld og samtidig er de naturligt antibakterielle, så de dæmper udviklingen af bakterier og på den måde holder de lugt fra fødder og sure tæer nede.

Se vores udvalg af bambus strømper her: Bambus strømper. Gode til svedige fødder 

Køber du 6 eller flere såle, får du dem til 40 kr/stk. Du sparer altså 5 kr pr par. Anmeldelser

Dette produkt har fået 4,00 stjerner ud af 5 mulige


Givet af Ole d. 27.09.2022


De er gode men jeg ved ikke hvordan de skal Vende om det er den sorte side op eller ned Vh Kim peter Jylland 😀😀😀

Givet af Kim peter d. 22.07.2022