Lugtfrie såler til sko

Skosåler der fjerner lugten fra fodsved og sure sko. Varenr. 647140
Lugtfrie såler til sko
DKK 45,00
På lager

Slip for sure tæer og sko, der lugter

Hvis dine yndlingssko lugter surt, så kan du slippe for lugten af sure tæer og sure sko ved at bruge enten en antilugtsål, som du lægger ned i dine sko, eller en skodeodorant.

Du kan bestille antilugtsålen her på siden og klikke på linket til skodeodoranten. - Vil du først vide lidt mere om, hvad du kan gøre for at undgå sure sko og sure tæer, der lugter, så kan du læse videre.

Såler, der tager lugten fra sure tæer og fødder

En af de mest almindelige grunde til, at nogle sko kommer til at lugte, er at vi sveder på fødderne og lugten af fodsved og sure tæer sætter sig så i materialet, som skoene er lavet af. Du kan bruge en antilugt indlægssål, der er lavet specielt til at fange lugten fra sure tæer og fødder, så de ikke kommer til at lugte.

Antilugtsålen er lavet i onesize, så du bare klipper sålen til ved de stiplede linjer, der passer til din størrelse. Sålen er meget tynd og fylder ikke i skoen. Den er af bomuld på den side, der vender op mod dine fødder og latex på undersiden, så sålen ligger godt fast ned mod skoen. Sålerne er meget effektive til at tage lugten fra sure tæer og fødder. Og de kan redde meget, for lige meget hvor gode dine sko er, så kommer lugtende sko nemt til at blive stående derhjemme i skammekrogen.

Bambusstrømper hjælper også mod sure tæer 

En ting, der også kan hjælpe dig med at undgå, at dine sko og fødder kommer til at lugte af sure tæer, er bambusstrømper. De suger sved fra fødderne 7 gange mere effektivt end bomuld og samtidig er de naturligt antibakterielle, så de dæmper udviklingen af bakterier og på den måde holder de lugt fra fødder og sure tæer nede.