AllMatters menstruationskop

Spar dig selv for bekymring om lækage, spar penge og træf et grønnere valg. Varenr. 2555676
AllMatters menstruationskop
AllMatters menstruationskop
AllMatters menstruationskop
DKK 179,00
Vælg størrelser
På lager

AllMatters mestruationskop (tidligere organiCup).

Det er den tid på måneden, de fleste kvinder ikke er så glade for.... Det er menstruations tid....

Det kan være en tid med lugt gener, besvær og måske føler du, at det er svært at være lige så aktivt som normalt, fordi du er bange for at bløde igennem træningstøjet. Eller måske er det ikke så rart, at have pænt tøj på til hyggelige stunder med familie og venner. Men bare rolig der er hjælpe at hente.

 

AllMatters menstruationskop er en genial opfindelse. Alt efter hvor meget du bløder, kan du bruger den i op til 12 timer af gangen, inden koppen skal tømmes og regøres. OBS nogle har behov for at tømme den hver 8 time. Koppen er lavet i 100% medicinsk silikone (ingen BPA eller latex), du kan bruge den i op til 10 år, før du skal købe en ny. Den er allergy certificeret og registreret ved The Vegan Society. Ved at bruge en AllMatters menustrationskop sparer du desuden miljøet for en masse engangs produkter i form af bind og tampax. 

 

Hvilken størrelse skal du vælge:

Der er 2 størrelser du kan vælge imellem i min shop, str A og str B

Str A er til kvinder som ikke har født vaginalt

Str B er til kvinder der har født vaginalt

 

Hvordan gør man:

Første gang, kog koppen 3 - 5 min og lad den tørrer:

1) Altid vask dine hænder først, brug evt AllMatters Wash, så kan du nemlig vaske koppen samtidig. Skyld dine hænder og koppen grundigt. Du behøver ikke at tørrer hænder og koppen, det kan gøre det lettere at føre koppen ind, hvis den er lidt våd. 

2) Form den til et C med din finger. Sæt dig på toilettet, eller stå evt op med det ene ben på toilettet. 

3) Indfør koppen i skeden (stilken skal være ned af, da det er den du skal bruge, når den skal ud igen). Det er vigtigt, at du slapper af, for at det gøres lettest. Tag evt blidt faft i stilken og træk og slip blidt, for at få koppen til at folde sig ud.  Det kan også være en god ide, lige at lave lidt kofterul og bevæge sig så, så folder koppen sig hurtigt ud. 

4) Tjek med en finger at koppen er foldet ud, ved at kører en finger rundt langs kanten. 

Når koppen skal ud:

1) Vask hænderne grudigt og tør dem. Sæt dig på toilettet, med spredte ben og igen, så er det vigitigt at slappe godt af.

2) Tag fat om stilken med din pegefinger og tommelfinger, vrik koppen stille og roligt ud. Brug evt din muskler, til at presse koppen ned. 

3) Hæld indholdet ud. Vask koppen, gerne med AllMatters Wash, husk også de små lufthuller i toppen. Og den er klar til brug igen.

Hvis du ikke har noget vand ved dig, så tør den blot af med toiletpapir og så vask den når du kommer hjem. 

 Opbevar koppen i den medfølgende pose. 

 

Når du bruger AllMatters menstruationskop slipper du for bekymringen om lækage og det er sundere for dig og din krop. Du slipper for infektioner, da den ikke forstyrrer kroppens naturlige miljø og det er et grønt valg, da den kan bruges i årvis. Du sparer penge og du spare miljøet for en masse affald. 

 

Se tilhørende insæbe her: Intimsæbe til menstruationskop