Skodeodorant - slip for sko der lugter

Deodorant til dine sko. Fjerner lugten af sure tæer, så dine sko bliver friske igen. Varenr. 652683
Skodeodorant - slip for sko der lugter
DKK 107,00
2 på lager

Hvis dine yndlingssko lugter surt, så er der to måder, du kan slippe for lugten af sure tæer og sure sko. Du kan bruge en skodeodorant og du kan lægge en antilugt sål ned i dine sko. Du kan bestille skodeodoranten her på siden og klikke på linket til antilugtsålen her. Vil du først vide lidt mere om, hvordan en skodeodorant virker, og hvad du ellers kan gøre mod sure sko og tæer, så læs videre nedenfor.

Til dig, der vil vide mere om skodeodorant og om at undgå sure sko og tæer

En god skodeodorant kan fjerne dårlig lugt i skoen fra sure tæer og sure fødder. Skodeodoranten Woly Shoe Fresh har antilugtegenskaber, der holder dine sko og fødder friske. Det er en meget effektiv skodeo, både når det gælder om at undgå og fjerne lugten af sure tæer og sure sko, så den anbefaler jeg til sko, der allerede lugter. En skodeodorant er også oplagt til dig, der har mange forskellige sko og ikke vil købe antilugtsåler til dem alle, men have en skospray, du kan bruge til flere sko.

En af de måder, skoene typisk kommer til at lugte og får brug for skodeodorant, er hvis du går rundt i våde sko eller sveder på fødderne eller mellem tæerne og samtidig ikke har strømper, der suger og transporterer sveden ordentligt. Her kan det hjælpe med bambusstrømper, for de suger sved 7 gange bedre end bomuld og samtidig er de antibakterielle, så de hjælper mod lugten af sure tæer og udvikling af fodsvamp. Bruger du strømper, der suger sveden godt, så får du ikke brug for skodeodorant til dine nye sko.

Hvis du skal have sko på uden strømper, så kan du bruge citron som foddeodorant ved at gnide fødderne med citron.

Skodeodoranten Woly Shoe Fresh indeholder sølvioner. De er med til at skabe et godt miljø i skoen og fjerne den sure lugt.

Indhold: 125ml

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.