Content protected by Whocopied.me

Skodeodorant - slip for sko der lugter

Deodorant til dine sko. Fjerner lugten af sure tæer, så dine sko bliver friske igen. Varenr. 652683
Skodeodorant - slip for sko der lugter
DKK 107,00
På lager

Hvad hjælper på sure sko?

Hvis dine yndlingssko lugter surt, så er der to måder, du kan slippe for lugten af sure tæer og sure sko. Du kan bruge en skodeodorant og du kan lægge en antilugt sål ned i dine sko. Du kan bestille skodeodoranten her på siden og klikke på linket til antilugtsålen her. Vil du først vide lidt mere om, hvordan en skodeodorant virker, og hvad du ellers kan gøre mod sure sko og tæer, så læs videre nedenfor.

Til dig, der vil vide mere om skodeodorant og om at undgå sure sko og tæer

En god skodeodorant kan fjerne dårlig lugt i skoen fra sure tæer og sure fødder. Skodeodoranten 2GO quick deo har antilugtegenskaber, der holder dine sko og fødder friske. Det er en meget effektiv skodeo, både når det gælder om at undgå og fjerne lugten af sure tæer og sure sko, så den anbefaler jeg til sko, der allerede lugter. En skodeodorant er også oplagt til dig, der har mange forskellige sko og ikke vil købe antilugtsåler til dem alle, men have en skospray, du kan bruge til flere sko.

Hvorfor lugter sko?

En af de måder, skoene typisk kommer til at lugte og får brug for skodeodorant, er hvis du går rundt i våde sko eller sveder på fødderne eller mellem tæerne og samtidig ikke har strømper, der suger og transporterer sveden ordentligt. Her kan det hjælpe med bambusstrømper, for de suger sved 7 gange bedre end bomuld og samtidig er de antibakterielle, så de hjælper mod lugten af sure tæer og udvikling af fodsvamp. Bruger du strømper, der suger sveden godt, så får du ikke brug for skodeodorant til dine nye sko. Husk altid, at lade dine sko tørrer helt imellem brug. 

Hvordan bruges dkodeo:

Drej toppen, for at låse dispenseren op og placere den i skoen. Tryk ned for at sprøjte. Lad tørrer.

 

Hvis du skal have sko på uden strømper, så kan du bruge citron som foddeodorant ved at gnide fødderne med citron.

Skodeodoranten 2GO indeholder sølvioner. De er med til at skabe et godt miljø i skoen og fjerne den sure lugt.

Indhold: 100 ml