Uldstrømper

Luksus uldstrømper i den blødeste merinould.

Når du hører ordet uldstrømper, er det nok nogle af de tykke og ret stive, der dukker frem i dine tanker. - Sådan nogle, der nærmest kan stå af sig selv og er svære at få ned i et par almindelige sko eller støvler. DET ER IKKE DEN SLAGS ULDSTRØMPER, VI HAR HER!

Uldstrømper i blød merino uld

Vi har specialiseret os i uldstrømper, der er strikket i den fineste bløde merino uld. De er tynde og samtidig meget slidstærke, fordi uld naturligt er et meget holdbart materiale.

Uldsokkerne passer på dine fødder og på dit helbred på den måde, at de holder dig varm og sørger for, at din hud på fødderne er sund og kan ånde. Naturmaterialet uld har helt bogstaveligt været brugt til tøj gennem flere tusind år, og det er stadig et hit, når det kommer til at holde en behagelig temperatur og samtidig holde sig sund.

I en hverdag, hvor du bevæger dig fra det ene til det andet, har du brug for gode sokker til at passe på dine fødder. Og det gælder uanset, om du skal ud på en lang vandretur eller gå rundt derhjemme og måske en lille tur ned til Netto.

Sokker i merinould: Behagelige, bløde og slidstærke

Sokker i merino uld en rigtig godt valg. Samtidig med, at de sørger for en behagelig temperatur for dine fødder og er bløde og slidstærke, så er merinoulden 100 % naturlig, den kan genbruges og belaster hverken naturen eller det får, den kommer fra: Når fåret har fået klippet ulden af, vokser det ud igen.

Vores uldsokker er i den bedste kvalitet, og vi har dem i farverne grå og sort. Vi sælger flest af den sorte model, fordi strømperne er få fint strikket, at de kan bruges som "pæne" strømper til for eksempel arbejdstøjet.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.