Content protected by Whocopied.me

Bodystocking Shapewear

Bodystocking shapewear er det stykke shapewear, der giver dig den absolutte mest effektive opstrammende og slankende effekt. Bodystocking shapewear dækker primært torsoen, men kan i visse tilfælde strække sig helt ned til knæene, hvorved du også opnå opstrammende effekt på lårene. Fælles for al vores shapewear i kategorien ”Bodystocking shapewear” er at de ikke skiller på midten, som ved brugen af en separat trusse og en separat top, og at de derfor har åbning i skridtet, for at undgå at skulle trække hele bodystockingen ned ved toiletbesøg. Men hvad skal du vælge? - Med eller uden ben? Bliv klogere her!

Hvorfor skal du vælge bodystocking shapewear?

Bodystocking shapewear giver dig effekten fra alt vores shapewear undertøj i ét produkt. Du får således både den slankende og opstrammende effekt kendt fra vores separate shapewear trusser og vores separate shapewear toppe. Vælger du en af vores shapewear bodystockinger med ben, får du desuden den numseløftende effekt, du måske allerede kender fra vores populære shapewear trusse med ben, vores shapewear bukser, eller vores shapewear strømpebukser, samtidig med at du får strammet lårene op. Bodystocking shapewear med ben er et uundværligt stykke undertøj, når du ønsker bedst mulige støtte samt opstrammende effekt, og så er det ganske genialt til at afhjælpe varmeknopper på indersiden af lårene, opstået pga. den friktion, der opstår, når lårene gnider mod hinanden – Et problem mange kvinder slås med om sommeren, hvor ønsket om bare ben under sommerkjolen kræver netop den adskillelse af lårene, for at undgå de smertefulde varmeknopper.    

Praktiske detaljer ved vores bodystocking shapewear

Al vores bodystocking shapewear har usynlige sømme, og forstærket bomulds-åbning i skridtet. Alle vores modeller er desuden udformet som det man kalder for torcette. En torcette bodystocking er skåret under brystet for til, så du kan bruge din egen BH sammen med bodystockingen, og som giver dig lige netop det løft, der passer til lige netop den udskæring, du ønsker. Torcette-modellerne går til gengæld op over BH-kanten bag til, så de udglatter de dellerne, BH-en desværre også ofte er med til at skabe både på ryggen og ude på siderne, under armene.  

Modeller

Almindelig Bodystocking Shapewear uden ben

En almindelig bodystocking, som f.eks. vores klassiske sorte bodystocking af navnet The Magic Body” fra Trinny og Susannah, er skåret ved benene som en helt almindelig trusse, og er super effektiv til at stramme maven ind og fremhæve din talje, samtidig med at den yder god støtte til lænden og sørger for en bedre kropsholdning. The Magic Body er overraskende behagelig, og fås ud over sort også i farven nude her, som især er god under lyse, let gennemsigtige stoftyper.

The Magic Body fås op til str. XL, hvilket svarer til str. 48-50

Bodysuit - Bodystocking Shapewear med ben

Trinny & Susannah har ud over deres klassiske bodystocking The Magic Body også lavet modellen med ben. Med All in One Body Shaper, som deres bodystocking med ben hedder, får du alle de samme fordele som ved The Magic Body, og mere til. Her får du strammet lårene op og løftet numsen, samtidig med at du får den positive effekt af at have stof mellem lårene, så du undgår varmeknopper. All in One Body Shaper fås ud over nude også i farven sort her.

All in One Body Shaper fås op til str. XL, hvilket svarer til str. 48-50

Størrelsesguide

Du kan her se en oversigt over, hvilke størrelser vores bodystocking shapewear fås i, og hvilken størrelse det svarer til.

S = 36-38

M = 40-42

L = 44-46

XL = 48-50

Jeg råder altid, af komfortmæssige årsag, til at man vælger en størrelse større end det, man normalt ville skulle have. Det vil altså sige, at hvis du normalt f.eks er en str. 38 eller 40, skal du altså i begge tilfælde vælge en str. M, Ligesom du skal vælge en str. L, hvis du er enten en str. 42 eller en str. 44.

Dette betyder også, hvis du bruger str. 50 eller derover, at jeg vil anbefale dig at læse artiklen Plus Size Shapewear, hvor vi kommer med vores bedste bud på shapewear op til str. 60.

Du kan læse mere om vores bodystocking shapewear og alt vores andet shapewear her.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad der er bedst til din kropstype, kan du altid skrive til hej@faktiskpraktisk.dk .Jeg ved, hvad der fungerer.

Husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af alle de gode tilbud vi sender ud til vores følgere. 

Rigtig god fornøjelse med at vælge den helt rette Bodystocking Shapewear for dig.