Slankende bodystocking i sort

Er du træt af at gå og trække maven ind og af tøj, der strammer? Med den slankende bodystocking fra Trinny & Susannah får du flad mave på 10 sekunder. Varenr. 645799
Slankende bodystocking i sort
Slankende bodystocking i sort
DKK 667,00
Vælg størrelser
På lager

Denne bodystocking og body shaper til kvinder fra Trinny & Susannah er et perfekt stykke shapewear, der hjælper dig med at vise dig fra din bedste side og have det godt i dit favorittøj.

Slanker din krop og glatter ud

Body shaperen "The Magic Body" slanker din krop og giver dig en flad mave samtidig med, at den glatter rygdeller ved BH'en. Den fremhæver samtidig taljen, fordi den gør den mindre. 

Body shaperen har en torcette top - det betyder, at den skærer lige under brystet, så du kan bruge din favorit BH under. 

Den fungerer både under kjoler og bukser.

En Body Shaper fra Trinny & Susannah viser dig fra din bedste side både i hverdagen og når du skal ud. Den er behagelig at have på, og den er sømløs, så der ikke er irriterende syninger. Den har en tryklukning i bomuld i skridtet.

Med body shaperen fra Trinny & Susannah får du:

  • En bedre holdning
  • God støtte til lænden
  • Fladere mave
  • Smallere talje 
  • Glattet ryggen, så den er fri for deller
  • Strammet op med det samme

Du kan også få bodyshaperen i nude/neutral.

Du kan se alt vores shapewear ved at klikke her.

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.