Bodystocking og slankedragt i sort

Slanker og former din krop fra knæ til bryst. Varenr. 648974
Bodystocking og slankedragt i sort
Bodystocking og slankedragt i sort
DKK 577,00
Vælg størrelser
På lager

Denne bodystocking til kvinderfra Trinny & Susannah har ben, så du bliver strammet op og slanket fra knæ til bryst. All in One Body Shaperen er virkelig er værd at investere i, for den hjælper dig med at se bedst muligt ud i alt dit tøj: jeans, kjoler og nederdele.

Slankedragten giver flad mave og samtidig er den en af de typer shapewear, der strammer lår og baller. Det kan du læse mere om her.

Den har en torcette top, så du kan bruge din egen BH under. Du kan indstille stropperne, så den passesr til din figur. Bodyshaperens kant bagpå går lige op over BH kanten, så den på glatter rygdeller fra BH kanten. 

I skridtet er der en forstærket stykke i bomuld, som kan åbnes, når du skal på toilettet.

Hvad får du ud af at bruge en bodystocking til kvinder?

Med All in One Body shaper'en får du:

  • Strammet dine lår
  • Løftet bagdelen
  • Bedre kropsholdning
  • Slanket taljen
  • Slanket maven
  • Glattet deller på ryggen

Der er ingen synlige sømme - så den er usynlig, når du har tøj udenpå.

Vælg den størrelse, som du normalt bruger. Du kan se, hvad størrelserne svarer til, her:

Small = 36-38

Medium = 40-42

Large = 44-46

XLarge= 48-50

2XLarge = 52-54

Komposition:

  • 87 % Polyamid
  • 12 % Elasthan 
  • 1 % Bomuld 

All in one Body Shaperen fra Trinne & Susannah fås også i farven nude, den kan du se her sammen med vores øvrige shapewear.

Denne shapewear body er særligt god til æble- og pæreformede samt til timeglasfacon. Se guiden til den korrekte shapewear ud fra kropstype her.

 

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.