Bedste shapewear til maven - slanketop i perlegrå

Ret ryggen, nye blødheden og slip for at trække maven ind. Varenr. 652706
Bedste shapewear til maven - slanketop i perlegrå
Bedste shapewear til maven - slanketop i perlegrå
DKK 425,00
Vælg størrelser
På lager

Slanketop - shapewear til topmaven

En magisk top, der slanker og er behagelig. Magic Tummy Tucker fra Trinny og Susannah er en lækker top, der kan bruges hver eneste dag. Toppen er effektiv både udenpå og indeni dine bukser – eller under en kjole eller nederdel. Trinny og Susannah kender du sikkert fra deres rejser rundt i Europa, hvor de har besøgt et utal af kvinder med forskellige kropstyper, der gerne vil klæde sig bedre. De har haft en del programmer på tv, og deres shapewear er bedst i test, når det kommer til holdbarhed og effektivitet kombineret med, at det skal være behageligt at have på.

Du kan se alt vores shapewear her:

Størrelserne i det shapewear, du finder på Faktiskpraktisk:

S = 36-38

M = 40-42

L = 44-46

XL = 48-50

2XL = 52-54

Toppen der slanker og støtter din krop

Den lækre Tummy Tucker er en shapewear variant, der kan bruges til at rette ryggen og slanke maven. Den lækre og bløde slanketop i grå er primært produceret i cashmere. Cashmere er helt utroligt lækkert mod huden, og i kombination med et midterstykke i polyamid holder denne top på alle former. Og så er den sømløs og behagelig at have på.

Det øverste stykke af toppen er løsere end resten af toppen, så brystet ikke presses ind, men sidder løst og løftet på samme tid. 

Toppen korrigerer formen, holder alt inde, slanker og udglatter, og derudover er det en top, der korrigerer holdningen. 

Praktisk information:

  • Toppen her er 100 % sømløs og 200 % komfortabel.
  • Toppens bryst og underdel er lavet af: 69 % viscose, 22 % pylamid og 10 % cashmere
  • Selve kroppen af topppen er lavet af: 87 % polyamid og 13 % elastan. 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.