Content protected by Whocopied.me

Silke sengetøj

Økologisk silkesengetøj er noget af det mest behagelige, du kan sove i. Vores silke hovedpudebetræk er en af vores mest solgte varer, og det forstår man godt, når man først en gang har prøvet at hvile hovedet på et silke pudebetræk. Vores silkesengetøj er økologisk sengetøj, der hjælper dig mod tør og uren hud, uglet hår og allergi. Og så føles det bare fantastisk mod din hud.

Sengetøj i silke er noget af de bedste, du kan sove i. Det er fordi det samtidig med, at det er meget, meget behaveligt og sundt for din hud og dit hår. Men silkesengetøj er ikke billigt og det er svært at finde på tilbud og ved udsalg.

Silke hovedpudebetræk koster til gengæld ikke nær så meget, og derfor har vi valgt at have et stort udvalg af silkebetræk til hovedpuder her i Faktiskpraktik.

Økologisk silkesengetøj

En ting er, at silke er meget behageligt at sove med og føles skønt mod huden. Det er også vigtigt, at det er sundt for huden og håret, og derfor er de silke pudebetræk, du ser her på siden, lavet af ren økologisk silke.

En af fordelene ved silkesengetøj er, at det naturligt hjælper med at holde antallet af bakterier nede. Det er godt for din hud og er særligt vigtigt, hvis du har allergi eller perioder med eksem eller udslet. Med et silke hovedpudebetræk får hunden i dit ansigt glæde af fordelene ved silke. Og det kan ses, når du vågner, for du slipper for at have sovemærker på kinderne, ligesom du vil opleve mindre rødmen, når du har sovet på et silkebetræk.

Silkesengetøj passer på dit hår

I løbet af natten vender og drejer vi os i søvne, og det er grunden til, at du kan vågne med uglet hår – også kaldet ”morgenhår”. Ud over, at det kan sidde lidt mystisk, så slider det på håret at vende og dreje sig på hovedpudebetrækket. Det mest skånsomme materiale, du kan vælge her, er silke.  – Det vil du kunne se og mærke efter din første nat med et silke pudebetræk.