Top, der strammer maven ind og glatter din ryg

Er du træt af tøj, der sidder dårligt, fordi maven skubber sig frem eller fordi, BH'en laver mærker? Så prøv toppen her. Varenr. 648976
Top, der strammer maven ind og glatter din ryg
DKK 310,00
Vælg størrelser
På lager

Torcette top fra Naomi & Nicole. Den strammer maven ind og glatter rygfedt ved BH'en ud. Du kan fint bruge din yndlings BH inden under toppen.

Toppen fra Naomi & Nicole ruller ikke op

Den nederste kant af toppen er uden sømme og den har materialet Wonderful Edge silikone i kanten, så den ikke ruller op, når den sidder direkte på huden. 

Naomi & Nicole er et verdenskendt shapewear brand fra USA, som er meget populært, fordi det har en virkelig god pasform og er lavet af behagelige materialer.

Shapewear, der holder formen

I forhold til shapewear er vævningen essietiel for at holde sin form. Naomi & Nicoles produkter er produceret af materialer, der er vævet både horisontalt, vertikalt og på kryds, og de tre vævninger sammen giver en super pasform, der holder og ikke bliver slap.

Wondeful Egde er flere små riller silikonebånd, der ligger langs torcettekanten og sørger for at torcetten bliver siddende hvor den skal. 

Pasform: Størrelserne er sammenlignelige med danske størrelser. Så vælg en Large, hvis du normalt vælger denne størrelse i trusser.

Farve: sort

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.