Content protected by Whocopied.me

Top, der strammer maven ind og glatter din ryg

Genial shapewear top. Særdeles god til dig med en stor barm. Varenr. 648976
(4 stjerner, baseret på 5 anmeldelser)
Top, der strammer maven ind og glatter din ryg
DKK 310,00
Vælg størrelser
På lager

Torcette top fra Naomi & Nicole. Den strammer maven ind og glatter rygfedt ved BH'en ud. Du kan fint bruge din yndlings BH inden under toppen.

Toppen fra Naomi & Nicole ruller ikke op

Den nederste kant af toppen er uden sømme og den har materialet Wonderful Edge silikone i kanten, så den ikke ruller op, når den sidder direkte på huden. 

Naomi & Nicole er et verdenskendt shapewear brand fra USA, som er meget populært, fordi det har en virkelig god pasform og er lavet af behagelige materialer.

Shapewear, der holder formen

I forhold til shapewear er vævningen essietiel for at holde sin form. Naomi & Nicoles produkter er produceret af materialer, der er vævet både horisontalt, vertikalt og på kryds, og de tre vævninger sammen giver en super pasform, der holder og ikke bliver slap.

Wondeful Egde er flere små riller silikonebånd, der ligger langs torcettekanten og sørger for at torcetten bliver siddende hvor den skal. 

Pasform: Størrelserne er sammenlignelige med danske størrelser. Så vælg en Large, hvis du normalt vælger denne størrelse i toppe

Farve: sort

Den fås også i nude: Top i shapewear giver flad mave

Min mening: Denne top er lidt mere kraftig i materialet end No side show-toppen, den er stadig blød og glat, så det tøj du har ovenpå, falder smukt på plads. Toppen er ca 2 cm kortere i længden ifh til No Side show toppen: Top, der fjerner deller under armene og slanker taljen . Jeg vil anbefale denne torsette fremfor No side show toppen, hvis du har en størrer barm, end din kropstype fx hvis du har fået brystimplantater. Anmeldelser

Dette produkt har fået 4,00 stjerner ud af 5 mulige


Er rigtig glad for toppen efter at have tabt mig

Givet af Mette d. 11.04.2024


Den strammer fint om maven men desværre strammer den også under armene

Givet af Zia d. 08.12.2022


Den glatter ryggen rigtig fint og holder brysterne sammen uden at ødelægge formen, du kan med fordel have din egen bh på.

Givet af Jette d. 20.04.2022


Givet af Thea d. 10.02.2022


Størrelsen afviger lidt den er ikke lang nok i stropperne men ellers fin , længere stropper så den sidder rigtig

Givet af Helge d. 19.12.2021