Top, der strammer maven ind og glatter din ryg - nude

Er du træt af tøj, der sidder dårligt, fordi maven skubber sig frem eller fordi, BH'en laver mærker? Så prøv toppen her. Varenr. 2448992
(5 stjerner, baseret på 1 anmeldelser)
Top, der strammer maven ind og glatter din ryg - nude
Top, der strammer maven ind og glatter din ryg - nude
Top, der strammer maven ind og glatter din ryg - nude
DKK 310,00
Vælg størrelser
På lager

Torcette top fra Naomi & Nicole. Den strammer maven ind og glatter rygfedt ved BH'en ud. Du kan fint bruge din yndlings BH inden under toppen.

Toppen fra Naomi & Nicole ruller ikke op

Den nederste kant af toppen er uden sømme og den har materialet Wonderful Edge silikone i kanten, så den ikke ruller op, når den sidder direkte på huden. 

Naomi & Nicole er et verdenskendt shapewear brand fra USA, som er meget populært, fordi det har en virkelig god pasform og er lavet af behagelige materialer.

Shapewear, der holder formen

I forhold til shapewear er vævningen essietiel for at holde sin form. Naomi & Nicoles produkter er produceret af materialer, der er vævet både horisontalt, vertikalt og på kryds, og de tre vævninger sammen giver en super pasform, der holder og ikke bliver slap.

Wondeful Egde er flere små riller silikonebånd, der ligger langs torcettekanten og sørger for at torcetten bliver siddende hvor den skal. 

Pasform: Størrelserne er sammenlignelige med danske størrelser. Så vælg en Large, hvis du normalt vælger denne størrelse i trusser.

Farve: Nude

Du kan også få toppen i sort.Anmeldelser

Dette produkt har fået 5,00 stjerner ud af 5 mulige


Sidder godt og er rigtig god at have på - du mærker den stort set ikke

Givet af Anne d. 30.04.2022