Tætte strømpebukser, der former din krop

Varenr. 652690
Tætte strømpebukser, der former din krop
Tætte strømpebukser, der former din krop
DKK 207,00
Vælg størrelse
På lager

Flad mave og slankere ben

Vancouver strømpen fra Cette former maven, bagdelen og lårene samtidig med, at du har flotte, tætte strømper, som får dine ben til at virke slankere.

Strømperne er sorte og i kvaliteten 60 den, som betyder, at de er vævet relativt tæt og derfor er holdbare. Der er bomuldskile i skridtet, forstærkning ved tæerne og flade sømme, så de er behagelige og effektive samtidig med, at man ikke kan se sømmene gennem dit tøj.

Du kan se din størrelse i skemaet ved fotoet.

Materialet er lavet af:

  • 87 % Polyamid
  • 12 % Elasthan
  • 1 % Bomuld

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.