Content protected by Whocopied.me

Bambus børnestrømper

Er du på udkig efter strømper til dit barn, og er du i tvivl, om du skal købe de traditionelle strømper i bomuld eller vores helt fantastiske bambus børnestrømper? Du undrer dig måske over, hvad bambus børnestrømper egentlig er, og hvorfor du skal vælge dem frem for de andre? Læs her om bambus børnestrømper, hvilke særlige egenskaber de har, og hvad godt de kan gøre for dit barn.

Hvorfor bambus børnestrømper

Vi kender alle de klassiske bomuldsstrømper, der sælges i et hvert supermarked og kan fås med alverdens motiver og figurer, der alle tiltaler børnene. Som forælder kender du sikkert også ulempen ved strømperne, der efter bare få vaske bliver fnuldrede, mister elasticiteten og hurtigt slides op.

De klassiske bomuldstrømper strammer og irriterer huden, og efterlader mærker på huden. Selv den mindste tråd eller syning generer huden voldsomt, og inden vi har set os om, render junior rundt uden strømper.

Bambus børnestrømper har den fantastiske egenskab, at de ikke strammer, fordi de er sømløse, så de på intet tidspunkt belaster huden. Strømperne er elastiske, holder strukturen og er lækker blød.

Bambusstoffets egenskaber

Vidste du, at bambussen er langt bedre temperaturregulerende end de traditionelle bomuldsstrømper, hvilket fjerner fugten fra fødderne, og i sidste ende reducerer lugten af sure tæer. Den måde fibrene er med til at føre varmen væk fra fødderne, gør desuden, at de ikke bliver fugtige, hvilket kraftigt forringer chancen for vækst af svampesporer. 

Derudover har bambus den egenskab, at det ikke irriterer i forvejen irriteret hud yderligere, da der ikke er elastik i, og huden derfor kan ånde. Bambus børnestrømper er derfor ideelle til børn med særlig sensitiv hud, hvad end det skyldes eksem eller ej.

Sansestærke og allergiramte børn

Bambus børnestrømperne egner sig perfekte til børn, som er særligt sensitive og sansesarte. Dette er for eksempel børn med diagnosen ADHD eller Autisme, hvor deres følesans er langt mere aktiv end hos andre børn. Her vil selv den mindste syning mod huden være yderst belastende, ligesom børnene kan være mere følsomme overfor varme.

Bambus strømper egner sig desuden til børn, som er allergiske overfor uld, eller har andre former for eksem på de områder, hvor strømperne rører huden.

Bæredygtighed og miljøvenlighed

Faktisk er bambus børnestrømper ikke kun venlige mod barnets hud, men også mod miljøet! Bambus er både et bæredygtigt og miljøvenligt materiale, som ikke kræver nogen form for pesticider eller kunstgødning, da bambus vokser hurtig og er resistent overfor skadedyr, modsat bomuld, som bruges til produktion af traditionelle børnestrømper. Bambus børnestrømper er derfor det miljørigtige valg.

Kort sagt har bambus børnestrømper følgende egenskaber

  • Sømløse og behagelige bløde at have på
  • Nedsætter forekomsten af sure tæer
  • Reducerer væksten af bakterier
  • Temperaturregulerende
  • Fugtreducerende
  • Allergivenlige
  • Miljøvenlige

Der findes mange hundrede forskellige bambusarter i verden, hvilket også betyder, at der findes mange forskellige mærker og kvalitet af bambus børnestrømper! Så hvordan ved du så, hvad du skal kigge efter? – Som udgangspunkt skal du tænke på, at jo blødere materialet er, jo bedre er kvaliteten.

Vores bambus strømper uden sømme og elastik fås fra str. 35. Se hele udvalget her!

Hos Faktiskpraktisk.dk kan du roligt købe bambus børnestrømper OG voksenstrømper, da vi allerede har testet kvaliteten på egen krop, og den er i top! Vi du vide mere om de lækre, sømløse bambus strømper, så læs artiklen ”Strømper der ikke strammer” her!