Content protected by Whocopied.me

Strømper der ikke strammer

Skal det være slut, med strømper der strammer, så læs med her, og bliv klogere på, hvilke strømper du skal vælge, for at slippe for alle generne, du kender fra de traditionelle strømper, og få strømper der ikke strammer.

 

Forskellen på almindelige strømper og strømper der ikke strammer

De fleste af os kender den fornemmelse at smide benene op i sofaen efter en lang dag, og tage strømperne af, så der ikke længere er noget, der strammer om anklen og irriterer tæerne. Først dér, mærker man for alvor, hvor generende helt almindelige strømper, som langt de fleste bærer, i virkeligheden er.

Når man tager et par sømløse strømper uden elastik om anklen af, er det en skøn følelse. Man kan både se og lugte, at fødderne har haft det fantastisk i strømperne. Der er ingen mærker på anklerne, og tæerne er ikke irriterede efter mange timers konstant kontakt med de almindelige strømpers tåsyninger.

Hvilke gener afhjælpes, af strømper der ikke strammer?

Hvis du lider af dårligt blodomløb, diabetes, neuropsykiatriske lidelser, allergi, eksem eller hvis du bare har følsom hud, kan du opleve særligt stort ubehag ved at have strømper på. Hvor andre strømper irriterer huden i sømmene og elastikken er ved hælen, træerne og anklerne.

Det gør vores sømløse strømper ikke.

Væskeophobning

Mennesker med diabetes og dårligt blodomløb kan opleve hævelse i benene, hvorfor strømper med elastik er et skidt valg. Læs '7 ofte ignorerede tegn på dårlig blodcirkulation'.

Strømperne kan give mærker og gøre blodomløbet dårligere, hvis elastikken omkring anklerne er for stram. Det samme gælder i øvrigt for gravide, der også kan få væskeophobninger i benene, og derved opleve gener ved strømper der strammer.

Neuropsykiatriske lidelser

Mennesker med neuropsykiatriske som f.eks. ADHD og autisme lidelser kan være meget sansestærke, hvilket betyder, at de hurtigere fornemmer/føler irritation på kroppen end normalt. Strømper med søm og elastik kan derfor genere i sådan en grad at det opfattes af hjernen som decideret smerte. Her kommer strømper der ikke strammer virkelig til sin ret. 

Allergi og eksem

Allergi, eksem og allergiske reaktioner på huden kan være meget smertefuldt i sig selv, og til stor gene for patienten. Stramme strømper der gnaver i ildrødt udslæt, er ganske forfærdeligt, og elastikken i stoffet er medvirkende til at holde på fugten, der i sidste ende kan forværre tilstanden i huden.  

Bambus eller bomuld?

Bambus

Bambus er varmeregulerende og fibrene er med til at føre varmen væk fra fødderne Dette gør, at fødderne ikke så nemt bliver fugtige, hvilket kraftigt forringer chancen for vækst af svampesporer og reducerer lugten af sure tæer.

Bambusstrømper er ikke bare sprængfyldte med gode egenskaber for dig, men også for miljøet.

Bambus er både et bæredygtigt og miljøvenligt materiale, som ikke kræver nogen form for pesticider eller kunstgødning, da bambus vokser hurtig og er resistent overfor skadedyr, modsat konventionelt bomuld, som bruges til produktion af traditionelle strømper. Bambusstrømper er derfor også det miljørigtige valg.

Bomuld

Udover bambus tilbyder vi også vores populære strømper der ikke strammer i økologisk bomuld.

Bomuldsstrømper uden søm er for mange et lige så godt valg som dem i bambus. Dog skal du være opmærksom på, at bomuld er en plante, der kan være behandlet med pesticider. Ved at købe økologisk bomuld, som dem vi sælger her i shoppen, sikrer du dig mod at blive udsat for disse pesticider.

Om du køber strømper der ikke strammer af økologisk bomuld uden søm eller bambus strømper uden søm, så kan du være sikker på, at du får strømper der ikke strammer. Rigtig god fornøjelse med at vælge de helt rigtige strømper for dig! Se hele vores udvalg af strømper her!