Få en god numse hurtigt - med shapewear

Kender du det, at numsen og ballerne ikke sidder helt, som du gerne vil have? Og måske fylder de også lidt for meget? Det er rigtigt nok: Dine baller falder 10 centimeter i løbet af dit liv, og det starter tidligt! 

Der er masser af gode øvelser, du kan lave for at stramme dine baller op, men det tager tid, og mens du venter, kan du hente lidt hjælp i shapewear. Det kan også være, at du - lige som mig - hellere vil bruge din tid på andet end balleløft, og så er shapewear din ven!

Sådan vælger du det bedste shapewear til numsen

Når du skal have shapewear, der løfter ballerne, er det vigtigt, at du vælger en god kvalitet. Grunden til, at du skal have den gode kvalitet, er, at stoffet skal være vævet godt, for at det kan løfte og stramme ind samtidig med, at det er behageligt at have på.

Meget spapewear er kun vævet horisontalt og vertikalt ligesom almindeligt stof. - Gode shapewearprodukter er produceret af materialer, der er vævet både horisontalt og vertikalt OG på kryds, - det giver en stærk pasform, der ikke bliver slap, når det har været vasket nogle gange. 

Efter vævningen skal du se på selve designet: Det skal have syninger og ekstra vævninger, der gør, at det strammer og løfter de steder, du går efter.

Når det er numsen og ballerne, der er i centrum, så er en model som The High Waster fra Trinny & Susannah et rigtig godt valg. Ud over at løfte og forme ballerne, så gør den også maven mere flad, og det fremhæver igen numsen.

Vil du gerne have overkroppen med, så kan du vælge en body shaper.