Slankedragt i sort - perfekt under kjolen

Varenr. 891614
Slankedragt i sort - perfekt under kjolen
Slankedragt i sort - perfekt under kjolen
DKK 487,00
Vælg størrelser
På lager

Shapewear skørt, der er effektivt og behageligt

Dette shapewear skørt går op til under brystet og virker som en slankedragt under din kjole eller nederdel.

Den er fra den engelske designduo Trinny & Susannah. Og samtidig med, at den er meget effektiv, er det behageligt at have den på.

Trinny & Susannah er blandt andet kendt for at lave tv-programmer, hvor de hjælper danske kvinder til at se bedst muligt ud. Og deres shapewear er kendt for den høje kvalitet, som her betyder, at det både er effektivt og behageligt at have på, så du har lyst til at bruge det dag efter dag.

Værd at vide om slankedragten:

  • Den findes i farverne sort og nude.
  • Den gør maven flad.
  • Den former taljen.
  • Den løfter og former ballerne.
  • Den er fremstillet af 87 % polyamid, 13 % elastan.
  • Pasformen holder vask efter vask.
  • Den kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen.
  • Den krøller ikke.

 

Praktiske løsninger på daglige udfordringer
Skal du af med topmaven i en fart? Så du kan passe kjolen fra sidste år. Døjer du med varme fødder eller decideret fodsved? Lider du af allergi, eksem eller sensitiv hud? Måske har du bare brug for en hurtig genvej til smarte og praktiske løsninger på de daglige udfordringer, du oplever.
- Det kan vi hjælpe dig med!

Faktiskpraktisk har specialiseret sig i produkter, som hjælper dig i hverdagen. Derfor vil du finde allergivenligt sengetøj i økologisk bambus og silkesengetøj; bambussokker, som er gode mod fodsved og sensitiv hud; shapewear, undertøj og bodystockings til kvinder, der toner, opstrammer og løfter de steder, hvor din krop har brug for lidt ekstra og hurtigt hjælp.

Vi sælger også smarte ting til dig, som er på farten, i form af termokrus, vandflasker, en taske organizer, sovemasker og meget andet, som er lige til at putte i håndtaske eller rejsekufferten.